Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Watch Dogs 2 düşük fps sorunu

Arkadaşlar ekran kartım rx6600 işlemcim r5 3600, internette oyunun benchmark testlerine baktığımda adam ultra ayarlarda en düşük 60 ortalama 70 fps gibi değerlerde oynuyor, ben aynı ayarlarda 40-50 fpslerden çıkamıyorum bunun nedeni ne olabilir?
  2. sc4rled

GTA V'ye girerken aldığım hata

Epic games'ten Gta V'ye girerken böyle bir hata alıyorum, youtube a her yere baktım ama çözemedim yardımcı olur musunuz?
  3. sc4rled

Valorant Support 2.5 gündür cevap vermiyor

Arkadaşlar hesap kurtarma için riot ile ticket'tan konuşuyordum fakat 2.5-3 gündür mesaja dönmüyorlar, tekrar ticket atma diye uyarı yapmışlar fakat baya uzun süredir yanıt alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yanıtlarlar mı yoksa tavsiyeniz var mı?
  4. sc4rled

Prime Gaming'ten Lol'e hediye alırken başka hesaba gitti

Arkadaşlar prime gaming hesabımdan lol hesabıma ganimetleri talep ettim fakat sanırım yanlış hesaba gitti, amazon hesabımın hangi lol hesabına bağlı olduğunu nereden öğrenebilirim, ganimet giden hesabımı bulmam lazım yardımcı olur musunuz?
  5. sc4rled

Steam oyunlarında FPS'im düştü

Arkadaşlar bugün R6 oynarken garip bi şekilde fpsimin 150lerden 40lara kadar düştüğünü farkettim, sonra CS'ye girdim ve onda da fpsim düşüktü, Valorant'ta fpsimde düşüş yok ama sadece steam oyunlarında var nedeni ne olabilir? (Bugün steam kimliğiniz değişti diye bir uyarı geldi steamden şifreyi...
  6. sc4rled

Orta Çağ Savaş Oyunu Önerisi

Arkadaşlar bu aralar çok fazla FPS oyunları oynadığım için artık sıkılmaya başladım, Bannerlord benzeri kendi krallığımızı kurabileceğimiz, savaşlara katılabileceğimiz orta çağ oyunları önerir misiniz?
  7. sc4rled

Valorant'ta Gece Pazarları her sezon ne zaman geliyor?

Arkadaşlar skin almak istiyorum ama bir yandan da gece pazarını beklemek istiyorum, gece pazarları ne zaman geliyor kesin bir tarihi var mı, bu sezon ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı?
  8. sc4rled

FiveM Menülerde olan delay/gecikme sorunu

Arkadaşlar 70 üzeri fps sabit alıyorum ama chati açarken veya herhangi bir menüye tıklarken 2 3 saniye geç algılıyor, bunu nasıl düzeltebilirim fivemden anlayanınız var mı?
  9. sc4rled

Fivem FPS Drop Sorunu

Arkadaşlar GT1030 ile Ryzen 5 3600 kullanıyorum (ramler 8x2 3600mhz) anlamsız bir şekilde mapi açtığımda veya bas konuş tuşuna vs. bastığımda 70 fpsten 30a düşüyor.Bazen durduk yere de oluyor, arkadaşımda R7 450 ile Ryzen 5 3600 var ama onda böyle bir sorun yok.Bunu nasıl düzeltebilirim
  10. sc4rled

Fivem geç algılama sorunu

Arkadaşlar yeni pc aldım, fivem yükledim ama chate yazdıklarım, kıyafet seçme menüsü vs. 1 saniye laglı gidiyor. Eski bilgisayarım daha kötü olmasına rağmen böyle bir sorun yoktu.Nasıl çözebilirim bunu?
  11. sc4rled

Call Of Duty Infinite Warfare kaç fps alırım?

Sistemim: Ekran kartı: MSI 1650 GAMING X 4GB İşlemci: Intel i5 6500 3.2ghz Ram :8GB G.Skill 2133mhz ve 300gb boş hdd var
  12. sc4rled

Yardım GTA V Anlamsız Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ekran kartımı değiştirdim. GTX 750 Ti´den 1650 GAMING X´e geçmeme rağmen GTA´da fpsim artması gerekirken çok fazla düştü. 50 fpsin üzerine çok nadir çıkıyor genellikle 30 - 45 arası alıyorum. Sistemimin çok benzeri bi arkadaşımda var aynı sunucuda 90 fps alıyor...
  13. sc4rled

GTA V Anlamsız FPS Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ekran kartımı değiştirdim. GTX 750 Ti´den 1650 GAMING X´e geçmeme rağmen GTA´da fpsim artması gerekirken çok fazla düştü. 50 fpsin üzerine çok nadir çıkıyor genellikle 30 - 45 arası alıyorum. Sistemimin çok benzeri bi arkadaşımda var aynı sunucuda 90 fps alıyor...
  14. sc4rled

GTA V Anlamsız düşük fps sorunu

15. sc4rled

Sistemim Forza Horizon 4ü kaç fps oynatır?

Arkadaşlar selamlar evde çok canım sıkıldığı için Forza Horizon 4 almayı planlıyorum fakat sizede sistemim ile hangi ayarlarda kaç fps alabileceğimi sormak istedim. Özellikler: GPU: MSI 1650 GAMING X 4GB CPU: i5 - 6500 3.2GHZ Ram: G.Skill 8GB SSD mevcut
  16. sc4rled

GTA V Fps Sorunu ....

Arkadaşlar GTA V´de en yüksek ayarlarda 80 110 fps arası alırken normal ve yüksek karışık yaptığımda maks 60 fps alabiliyorum bazen 50lere düşüyor sebebi nedir?
  17. sc4rled

Valorant Giriş Sorunu

7 nisanda oyun açılacak dediler ama giriş yapılmıyor. Nasıl giricez?
  18. sc4rled

CSGO 60fps sabitleme sorunu

Pcye format attım csgo indirdim max fps vs hepsini ayarladım ama genede sabit 60 fps nasıl düzelticem
Geri