Arama sonuçları: *

1. U

Deadlock oyunu için davet atar mısınız lütfen

Merhaba moba türünü cok seviyorum bu oyunu atabilecek bir dostvar mıdır acava arkadaslık kodum :1547042289
  2. U

dark souls serisi mi borderlands serisi mi?

merhaba bu iki seriden birini baslamak ıstıyorum paramla tum borderlands serisini dlcler dahil alabiliyorum ayrıca param dark soul remasterde ve dark souls 2 ye de yetıyor.Bu 2 türe de cok uzağım sizce hangi seri dah eğlenceli olur.Borderlands serisi indirimde olduğu için hepsini alacağım alırsam
  3. U

Days Gonede sadece ek görev var ana hikayeden ilerleyemiyorum

Merhaba dünden beridir days gone oynuyorum .Oyunun ilk ara sahnelerini gördüm sonra ilk görev bitince hikayede yüzde kac ilerlediğimi yazdı.Sonra görevler kısmında ana hikayeye devam edilecek bir yer bulamadım.Oyun sürem 5 saat çoğu yan görev yapmakla ve gezmekle geçti.Aşağıyada görev listesini...
  4. U

mafia 2 definitive edition yama hatası

mafia 2 oynamak ıcın turkce yama ındırdım ama hangısını ındırırsem ındıreyım hata veriyor resımde oldugu gıbı ve oyun asla tam ekran olmuo ekrandan buyuk oluyor
  5. U

arkadaslar steam hesabımı satmak ıstıyorum kac lira eder sizce

acil paraya ihtiyacım var ve hesabımı satmak ıstııyorum kac lira eder sizce.İndie oyunum cok biliyorum az cok 3a oyun var
  6. U

RDR2 Mİ YOKSA TUM FAR CRY OYUNLARI MI?

RDR2 ALMAK ISTIYORUMDUM AMA TUM FFARCRY OYUNLARI INDIRIMDE 3 TEN ITIBAREN HEPSINI ALMAK ISTIYORUM RDR2 BIR DAHA INDIRIME GIRER MI STEAMDE ACABA YILBASINDA FILAN NE YAPMALIYIM SIZCE
Geri