Arama sonuçları: *

1. firatness

Dying Light: The Beast Kırıldı!

Dostlarım biraz araştırdıktan sonra sonuca varabilirsiniz. Başarılar İlgili Konu Hakkında Ki Haber: https://repack.info/en/581-dying-light-the-beast-deluxe-edition-repack.html
  2. firatness

Gta 6 Oyun İçi Görüntüler!

[Kaynak rockstargames.com]
  3. firatness

Gta 6 2.Trailer Çıktı! Ve Rockstar Gizli Hamlesi MindsEye

Bu bir inceleme konusudur. Dostlar yaklaşık 1 saat önce Gta 6 2.Trailer yayınlandı ve gerçekten oyun içi görüntüler paylaştılar, şahsen ben öyle olduğunu düşünüyorum ve bence bunu bir kenara yazın umarım hatırlarsınız: Lucia ve Jason uneski suçlarından dolayı bir örgütten kaçtığı ve sürekli...
  4. firatness

Gta 6 2. Fragman Geldi!

5. firatness

Bu Mafia 1 Definitive Edition Neymiş Böyle!

Dostlar oyuna çok önyargı ile başladım fakat oyunu az önce bitirdim böyle bir hikaye anlatımı olamaz, oyunda REMAKE budur! Grafikler ve atmosfer inanır mısınız sanki Rdr 2,5 oynuyormuşum gibi hissettirdi, texture-kaplamalar! Hikayenin sonu Mafia ikiye güzel bir gönderme yaparak devam ettirmesini...
  6. firatness

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun: DLSS KAPALI DLSS AÇIK KALİTE Göremeyenler için daha detaylı gösterelim: DLSS AÇIK KALİTE DLSS KAPALI DLSS KAPALI DLSS AÇIK KALİTE Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu...
  7. firatness

The Last of Us 2 Remastered Pc FitGirl Yayınlandı!

Bilginize dostlar
  8. firatness

Valorant- Spectrum Phantom mu? Sırçiçeği Phantom mu?

Valorant- Spectrum Phantom mu? Sırçiçeği Phantom mu?
  9. firatness

Ubisoft+ Hakkında bilgisi olan var mı?

Dostlar 300 lira bir şeymiş sanırım https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/ubisoft-premium/CFQ7TTC0QH5H/0002?purchaseSignIn=true bu siteden yapsam xbox dan girebilir miyim pc den amacım Ac Shadows u Ubisoft+ İle oynayabilmek 300 liraya
  10. firatness

Valorant'da Takımlı Giren Kişileri Kapatma Var Mı?

Dostlar az önce adamlar 3 kişi girmiş içlerinden biri berbat oynuyor, soruyorum madem böyle oynuyor neden ranked giriyorsunuz diye... Abi bu takıma denk gelmeyi kapatma var mı allah için?
  11. firatness

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu! Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve Yasuke ile Naoe 'nin ilk...
  12. firatness

Ac Shadows Hızlı Seviye Nasıl Atlarız?

Dostlar oyunda seviye atlamak çok zor, oynayanlar varsa hızlıca seviye nelerden kasarız hocalarım?
  13. firatness

Oyun Dünyasının En İyi Sahneleri

Dostlar ben bizzat kendi deneyimlediğim iki güzel oyunun sahnelerini paylaşıyorum, buyrun: Marvels Spiderman Assassin's Creed Shadows https://www.youtube.com/watch?v=9KtSOOo3ehM
  14. firatness

Oyunlarda Nvidia DLSS Kare Oluşturma Kullanmalı Mıyız?

Dostlar DLSS Kare oluşturma görüntüyü bozar mı? içimden bir ses açmamam gerektiğini söylüyor, AC Shadows oyununda açmadan 4k ultra 40-50 fps alıyorum ama ağır bir görüntü veriyor oyun sanki, gözlerim yoruluyor gibi açınca da 80-80 fps alıyorum, ne diyorsunuz? görüntüden kaliteden yer mi?
  15. firatness

Ac Shadows Erken Oynuyorlar Biz Ön Siparişte Bekliyoruz?

Arkadaşlar Youtube'da millet 5090-4080 vb kartlarını pc ayarlarını gösterip oynuyor, bu nasıl oluyor? Biz neden erken oynayamıyoruz? ben de ön siparişle aldım?
  16. firatness

Ac Shadows Ön Siparişte Erken Oynama Var Mı?

Dostlar oyunu şimdi alsam oynayabilir miyim? internette oynayanları görüyorum?
  17. firatness

DLSS Legacy ve Transformator Nedir?

Dostlar bu ikisi arasında ki fark nedir? yeni DLSS 4 e ait bir özellik mi Transförmatör? Bir şey duymuştum Transförmatör açınca mı ya da preseti j getirince mi ne Oyun kaç hz olursa olsun birazcık yükseltiyordu kareleri Örn: 4K size 5K oluyor ama biraz fps den yiyordu, nedir olay açıklar mısınız?
  18. firatness

Benimle Marvel's Spiderman 2 PC steam hesabını paylaşabilecek var mı?

Dostlar selam, oyunun torrentini indirdim fakat siyah ekran vermeye başladı, dün oynadığım oyun bu gün açılmıyor, sizden rica etsem benimle hesabınızı paylaşır mısınız? steam de kod oluyor sanırım bir kere kod rica ederim gerekirse görüntülü bile ararsınız instagramda :)
  19. firatness

FORUM OYUNU: En Beğendiğimiz Ekran Görüntülerimizi Paylaşıyoruz.

En Beğendiğimiz Ekran Görüntülerimizi Paylaşıyoruz Bu konu da Oyunlarda en çok beğendiğimiz anları, anıları, grafiksel şölenleri paylaşıyoruz, sınır yok, herkes istediği kadar paylaşabilir. Edit:
  20. firatness

Marvel's Spiderman 2 PC Update Yayınlandı!

Dostlar çökme-Bug sorunu ortadan kalkmış, bizzat kendim denedim :) Link atmam yasak olabilir, bilinen sitelerden bakabilirsiniz ya da isteyene link atabilirim :)
Geri