Arama sonuçları: *

1. U

Unturned'da enerji nasıl kaldırılır

Merhabalar, arkadaşlarla beraber unturned oynayalım dedik ama enerji barı aşırı sıkıcılaştırıyor oyunu. kaldırmak için onlarca video izledik ama yapamadık. nasıl kaldırabilir enerjiyi?
  2. U

Melinayı neden çağırabiliyorum?(Elden Ring)

Merhaba, az önce Melinayı Morgott bossundan hemen önce çağırabildiğimi gördüm. Daha önce yoktu, ben oyunu 250-300 saat civarı oynadım ama hiç denk gelmedim. Daha önce bir videoda görüp ChatGPT'ye nasıl çağırabileceğimi sorduğumda mod olduğunu söylemişti. hareket şeması Black knife Assassinin...
  3. U

Mortal Kombat 11 yükleme ekranında takılı kalıyor

Merhaba, Mortal Kombat 11 Scorpion yükleme ekranında takılı kalıyor. Ben DLC'ler olmadığından oyunu aile kütüphanemde olan başka bir kopyadan indirdim ve oyun açılmadı. Sonra kendi kopyama geçtim fakat durum yine aynı kaldı. Her iki kopyada da dosya doğrulaması yaptım. Nasıl çözerim?
  4. U

Sekiro'da saldırı gücü artmıyor

Merhaba, Sekiro'yu 2. kez bitiriyorum ve bir şey fark ettim. İlk oynayışta saldırı gücünü geliştirdiğimde yazının hiç değişmediğini fark ettim ve hata vermiştir bir şey olmaz diye geçiştirmiştim. 2. oynayışımda ise az önce 4 maymunu öldürdüğümüz görevi yaptım. Savaş hatırasını kullanarak saldırı...
  5. U

GTA 4 için otomatik kayıt modu var mı?

Merhaba, GTA 4'ü bitirmeye çalışıyorum ama eski oyunlara alışık olmadığımdan sürekli ölüp duruyorum. Öldükçe de sürekli göreve baştan başlamak çok sıktı. Görevlerin belli bir kısmında oyunu otomatik kaydeden bir mod var mı?
Geri