Arama sonuçları: *

1. emirg

Micrasoft flıght sım sıyah ekran sorunu

oyun 50 gb gösteriyordu ama 12gb indi oyun içi ekstra indirme yapmadı ,yardımcı olursanız sevinirim
  2. emirg

GTA online heist yaparken ekipman çalındı

Bir hileci gelip ekipmanın olduğu çantayı çaldı bende oyundan çıktım ve şuanda o ekipmanın görevini yapamıyorum, çalan oyuncuyu bulun diyor (heist cayo perico )
  3. emirg

uncharted 4 vs last of us 1

epic indirime girmiş sizce hangisi iki oyunuda seviyorum
  4. emirg

EA fc 24 kariyer modunda ballon d or nezaman veriliyor

Kasımın 3 ünde veriliyormuş ama verilmedi şuan 16 Aralıktayım. Eski haberlere nasıl bakabilirim
  5. emirg

EA fc kariyer modunda reyting düşmesi

Karakterim 83 reytingdi görünüşünü değiştirince 71 reytinge düştü bu bır hatamı nasıl düzelir
  6. emirg

kuronami vandal vs kaos vandal

ben kaos ıstıyordum ancak kuronomıyıde seviyorum sprey odaklı oynuyorum gelmişken sizce kuronamiyi alayımmı
  7. emirg

valorant gece pazarım

gaia vandal alsammı kararsız kaldım kaos vandal istiyordum, şuan bende ulu pençe vandal var
  8. emirg

watch dogs hıgh res texture pack nedir

başlıkta belirttiğim gibi
  9. emirg

volarant mağzamdaki skinler

mağzam böyle kesin al dediğiniz skin varmı (ulu pençe vandal var)
  10. emirg

feign giriş yapılıyorda kaldı

feign giriş yapılıyor ekranında kalıyor (bluestacks ten giriyorum)
  11. emirg

Riot client ile istemcisi arasındaki fark nedir

Başlıkta belirttiğim gibi
  12. emirg

volarant sızdede sorunlumu ?

hem oyuna gec gırdı hemde boyle bır hata hata aldım
  13. emirg

Rdr 2 fazlami vakit geciriyorum

Oyunun %61 indeyim ve 77 saat geçirdim oyunda fazlamı oyalanmısım. Ve malum olayı ogrendım bı 5 saat daha ana gorevlerı yapmayı dusunmuyorum
  14. emirg

rdr 2 yan görevler nerede

oyunun %61 indeyim malum olayı ogrendım hıkayeye bıraz ara verıp arthur ıle yan gorev vb. seyler yapmak ıstıyorum ancak gorevlerı bulamıyorum
  15. emirg

dead space remake türkçe yama

guvenırlır yama bulmamda yarıdımcı olurmusunuz
  16. emirg

GTA 5 online yeni başlangıç

Online a yeni başladım nasıl para kazanabilirim şuanda 700 k var nerelere yaptırabilirim ve su heistler hakkıda fazla bilgim yok
  17. emirg

GTA online a geçince FPS düşüşü

Story modda 160 170 FPS alırken onlineda 110 FPS alıyorum bunun sebebi nedir
  18. emirg

Ac valhalla miğfer görünmez

Ac vallahlada başlıklarin üstünde kapalı göz simgesi var ve başlıklar görünmez bunu nasıl kapatabilirim
  19. emirg

Cs 2 FPS im düşük mü

5600x işlemci 4060 ti ekran kartı var düşük ayarlada 250 350 FPS arasi çoğunlukla 260 filan çok yüksekte 180 240 arası bana düşük geldi sorun mu var acaba yoksa normal mi
  20. emirg

Minecraft tam ekran yapınca Hz düşüyor

Monitörum 180 Hz Tam ekrana alınca sanki 60 Hz gibi oluyor bunu nasıl düzelte bilirim
Top Bottom