Arama sonuçları: *

1. FURY.

AC direksiyon takipli kamera

asetto corsa oynuyorum content manager üzerinden başlatıyorum eskiden oluyordu ama csp sürümünü değiştirdim ve artık olmuyo direksiyonu çevirince kamera da dönsün istiyorum nasıl yapabilirim (not: neck FX arabanın yediği kuvvete göre çeviriyo dururken bile direksiyonu çevirince dönsün istiyorum...
  2. FURY.

GTA V PREMİUM EDITION ODULLERİNİ VERMEDİ

epic games den gta v premium edition satın aldım ancak vaadedilen sadece 2 şeye sahip oldum ücretsiz garaj ve silah onun dışında bunker, fabrika, ofis, ev, ve 1.000.000 dolar gibi ödüllerden yararlanamadım ticket açtığımda dönüş sağlanmadı
  3. FURY.

bu oyunun adı neydi?

bu oyunun adı neydi bilen varsa yazabilirmi 1718040629 tm buldum
  4. FURY.

DCS WORLD ONLİNE OYNAMA

dcs world de multiplayer da arkadşl oynamak istiyoruz serverı kuruyoruz serverın adını aratıyoruz server yok ıp den bağlnıyoruz server offline diyor varmı bilen birisi
  5. FURY.

DCS WORLD KURULMUYOR

oyunu kurarken bu hatayı alıyorum ve baştan başlatıyor sebebi ne
  6. FURY.

FS22 TRAKTÖRDEN İNİLMİYOR

fs22 de traktöre e tuşu ile binemiyorum sadece tab ile geçebiliyorum o zaman da geri inemiyorum ve traktörün hız göstergesi kayboldu
  7. FURY.

Öneri simulator oyunu önerisi

simulator oyunu arıyorum fakat farming simulator ve flight simulator gibi değil de daha çok car for sale simulator,truck and logistic simulator ve euro truck simulator gibi oyunlar arıyorum geforce gtx 1050ti intel core i5 5600 16gb DDR 3 ram
Geri