Arama sonuçları: *

1. ceham

Bilgisayar Oyunu Tavsiyesi

Fiyat çok fark etmeksizin grafikleri güzel olan V Rising tarzı arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun arıyorum. Valheim tarzı da diyebiliriz tabi ama ana bilgisayar kapanınca giriş yapılamama tarzı bir durum olmasın. Kendi arkadaş çevremle oynayabileceğim min 6 kişilik bir oyun arıyorum. Onun...
  2. ceham

Oyun xbox kolunu görmüyor

xbox kolu orjinal 9. nesil lakin cod mw3 orjinal değil. Nasıl xbox kolu ile bilgisayardan oynayabilirim bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  3. ceham

Cod MW3 steam key nereden alabilirim?

Malum ürün steam'de 39.9$ o sebepten uygun fiyatlı key arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim
  4. ceham

Gemi için isim önerisi

Sea of Thieves oynuyorum. 3 kişilik gemi için isim önerisi lazım. 2 kişilik gemiye "Let me Solo her" ismini verdim. Gemi tamamen siyah olacak ona göre bir isim verin lütfen
  5. ceham

Sea of Thieves için Tayfa lazım

Malum discord kapandı, oradan sıklıkla insan bulunuyordu ama şuanki halimizde kimse yok. Konuşacağımız platformu aramızda hallederiz baslikta belirttiğim gibi tayfa ariyorum denk geldikce gireriz işlerimiz uygun olduğunca. İnstadan yazabilirsiniz @ceham.ai konu altına yorumlara ve sorulara da...
  6. ceham

Öneri NFS2 UNDERGROUND Tarzı Oyun Önerisi

Kariyer kasıp modifiye yapabileceğim, pay to win olmayan, şart değil ama varsa online arkadaşlarımla oynayabileceğim bir yarış oyunu arıyorum.
Geri