Arama sonuçları: *

1. T

Gta5 Online Düşük performans

Gtx1650m I7 9750h 8gb ram ile High ayarlarda msaa 4x fxaa kapalı şekilde oynuyorum singleplayerda 60 80 arası , onlineda da 45 60 arası alıyorum sizce de düşük değil mi? Gpu %80 kullanıyor cpu %45 50 kullanıyor.
  2. T

Fifa 2020 Klavye ile Oynanır mı?

Evet , sanırım bugünden itibaren Fifa 2020 Origin Basic Vault'a eklendi. Oynamak çok çok istiyorum ama çok büyük bir eksiğim var . Oyun kolu :(. Ps3 kolum var ama o işe yaramıyor.(uygulamalar var ama çoğunda virüs var). Laptop ile Fifa 2020 oynarsam daha doğrusu laptop klavyesi ile fifa 2020...
  3. T

Origin Uygulaması Alta gidiyor

Origin client arkada oyun indiriyor fakat bir süre sonra Origin uygulması kendi kendine simgr durumuna geçiyor , alta gidiyor ve tekrar geliyor. Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirim bunu.
  4. T

Battlefield 5 mi Battlefield 1 mi İndirmeliyim?

Sistemimle akıcı olarak multiplayer oynamak istiyorum en azından medium ayarlarda . Oyun olarak da hangisi kalitelidir bilmiyorum sizce hangisini indirmeliyim? I7 9750H Gtx1650m 2x4 8gb Ram
  5. T

Origin Hard Diske Oyun İndirme

Normalde Origin oyunları ssdye yüklü ama diğer oyunların yerini değiştirmeden yeni oyunu hard diske indirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Hard diskte origin dosyası yok indiremiyorum.Diğer oyunlar ssdde kalsın istiyorum.
  6. T

Metro Exodus

Ben bu kadar kötü optimize edilmiş bir oyun görmedim sürekli droplar giriyor bir zevkim vardı bu ne sizde de boyle mi sistem I7 9750h Gtx1650m 8gb ram
  7. T

Hangi Oyunu Indirmeliyim

İnternetim yüzünden 1 tanesini indirme şansım var zaten sistemim de öyle iyi değil . Battlefield 5 internette baya gömülmüş Battlefield 1 de pek farklı değil. I7 9750h Gtx1650m 8gb ram Akıcı oynamak istiyorum yani multiplayerda medium ayarlarda 60 fps en az alabilirsem bf5 olabilir . Sizce...
  8. T

ÇÖZÜLDÜ Netframework Yükleme İlerlemiyor

Lol indirirken netframework 3.5 indirme ekranı geldi indire bastım her şey güzel fakat şimdi ilerleme yok takıldı
  9. T

Bilgisayara Steam Kuruyorum

Steam kuruyorum fakat hard diske kurmak istiyorum kurarken direk hard diski seçerek mi kurmalıyım yoksa program files dosyasına mı?
  10. T

Battlefield 4 Değerler Normal mi

Yeni laptop aldım ve battlefield 4 indirdim ultra ayarlarda 1080p çözünürlükte en düşük 59 fps genel olarak da 60~95fps alıyorum. Sistem gtx1650m i7 9750h 2x4 8gb ram.
  11. T

Game Debate sitesi

Bu sitede Can I run it diye bir bölüm var ve sisteminize göre herhangi bir oyunu kaldırır mı veya hsngi ayarlarda kaç fps olur darboğaz olur mu gibi bilgiler veriyor peki bu verdiği bilgiler doğru mu?
  12. T

Battlefield 5 veya Battlefront 2 kaldırır mı

Laptop var açarsa hangi ayarlarda kaç fps alırım? Gtx1650 4gb 8gb ram I7 9750h
Geri