Arama sonuçları: *

1. C

Skyrim legendary edition nereden indirebilirim?

Merhaba dostlar, Skyrim legendary edition nereden indirebilirim söylerseniz çok sevinirim.
  2. C

Spore ölünce atma sorunu

Merhaba dostlar, Spore oynuyorum ölünce oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Windows 10 desteklemiyormuş.
  3. C

Warband kergit atlısı esir kurtarma görevini yapamıyorum

Merhaba dostlar, Svadya olarak başladım ama kral harlaus benden kergit atlısı esiri istiyor. Nasıl yaparım bu görevi? Kergit ile düşmanız. Ben ise Svadya kontuyum. 30 nam var.
  4. C

Warband hangi dükkan zengin eder

Selam dostlar, Hangi dükkanı açarsam zengin olurum? Svadya krallığı seçtim.
  5. C

Warband yeni başlayan birisi hangi krallık ile başlamalı

Kardeşlerim abilerim ablalarım, Warband hangi krallıkla başlamalıyım? Oyunda yeniyim.
  6. C

DarkOrbit'e başlanır mı?

Merhaba dostlar, Çocukken oynadığım DarkOrbit e başlanır mı? P2W mi? Güzel bir anım olmuştu Darkorbit de.
  7. C

Warband nasıl oynanır?

Merhaba dostlar, Warband'dı öğretecek biri var mı? İlk praven tüccarının görevini bitiriyoruz sonra kral harlaus görevi alıyoruz turnuvalara katılıyoruz. İlerisi ne olacak?
  8. C

Yardım Heyecanla oynanacak oyun önerisi

Merhaba dostlar, Ücretsiz ve ücretli oyun önerir misiniz? Ücretli önerirseniz korsan indirmek zorunda kalacağım. Korku oyunu olmasın altıma ediyorum. Platform ve bulmaca oyunu olmasın beni aşırı sıkıyor. MMORPG oyunları önerebilirsiniz. Neverwinter felan ama sistemim kaldırır mı bilmiyorum...
  9. C

Age of empires 2 indirme linki

Merhaba arkadaşlar, Çocukluğumun oyunu AOE 2 nereden indirebilirim?
  10. C

Hikayeli oyun önerin (Yoksa LoL'e başlayacağım)

Merhaba dostlar, Skyrim oynamaktan her yeri siyah beyaz görüyorum. Düşük sistem laptopumla ne oynanır? Directx 9 kalkmış lol den. Skyrim da sıkıntı yaşadım hit bug "unable no attack" vuramama bugu var.
  11. C

Skyrim oyununa başlanır mı?

Merhaba dostlar, Skyrim oyununa başlanır mı? Buglar çok diyorlar ama ben oynamak istiyorum. Kaç saatiniz var steamda? Başlanır mı skyrim'e? Korsan sürüm legendary edition indirdim.
  12. C

Skyrim bütün korsan sürümlerinde bug var mı? (Anniversary-Special-Legendary)

Merhaba dostlar, Bütün skyrim sürümlerinde bug var mı? Sizin canınızı en çok hangi bug sıktı?
  13. C

Sıkıntıdan ölüyorum oyun tavsiyesi istiyorum

Merhaba dostlar, Düşük sistem bitirmelik oyun arıyorum. Metro önermeyin altıma ediyorum. Mutlaka oyna dediğiniz oyunlar var mı? Bugsız oyunlardan arıyorum. Buglar soğutuyor oyundan. Korsan indireceğim.
  14. C

Skyrim'in ilk versiyonunu mu kaldırır sistemim yoksa legendary edition mu?

Merhaba dostlar, Skyrim'in ilk versiyonu razor1991 olanı mı sistemim kaldırır kasmadan oynarım yoksa legendary edition mu?
  15. C

Skyrim nasıl bir oyun

Merhaba dostlar, Skyrim nasıl bir oyun? Oynanır mı? Oynanırsa korsan indireceğim buglar felan sıkıntı yaşar mıyım?
  16. C

Mutlaka oyna dediğiniz oyunlar

Merhaba dostlar, Bana şu oyunu mutlaka oyna dediğiniz oyunlar var mı? Sistemim kötü. Korsanını rahat bulabileceğim oyun olsun. Korku oyunu oynayamıyorum altıma ediyorum. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  17. C

Skyrim hangi karakter oynaması zevkli

Merhaba dostlar, Skyrim oynayacağım da, Eskiden oynamıştım yarıya gelip bırakmıştım. Şimdi karakter önerisi istiyorum. Size göre hangi karakterin oynaması zevkli? Hangi karakter güçlü oluyor? Kadın mı açmalıyım Erkek mi? Detaylıca yazarsanız sevinirim. Bende biliyorum her karakter aynı. Tipi...
  18. C

Skyrim vuramama sorunu

Merhaba arkadaşlar, Skyrim oynarken nord açtım. Stormcloaks katıldım. Başlangıç da ralof ile kaçarken balta vurmuyor 2 3 denemeden sonra vuruyor. İron sword alıyorum o da aynı neyden kaynaklanıyor?
  19. C

Rimworld korsan oyuna mod ekleme

Merhaba dostlar, Korsan rimworld'a mod eklenir mi?
  20. C

Skyrim hangi oyunu indirmeliyim?

Merhaba dostlar, Crackçilerden hangisi güvenilir? WalMart mı R.G Catalyst mi? Legendary edition indireceğim.
Top Bottom