Arama sonuçları: *

1. mcjrowss57

Yardım crosshair i yapıyorum 2 3 gün sonra tüm crosshairlerim sıfırlanıyor ne yapmalıym

merhaba valorantta crosshair i ekliyorum ama 2 3 gün sonra tüm crosshairlerim siliniyor ne yapmalıyım kalıcı olması için ?
  2. mcjrowss57

Yardım GTA V şok silahı ve widowmaker nereden alınır ?

GTA V online da widowmaker aldım fakat mermisini bulamadım nereden alabilirim? Ayrıca şok silahı var onu nereden alabilirim atınca elektrik veriyo adama yere düşüyor.
  3. mcjrowss57

Yardım GTA V online güvenilir para satan yerler

GTA V online oynuyorum görevleri yapıyorum ama çok az para veriyor. Bunun için bende satın almaya karar verdim nereden para satın alabilirim. Bu parayı nasıl yukliyorlar hesaba? Güvenilir para satan önerilerinizi bekliyorum.
  4. mcjrowss57

Yardım minecraft forge virüslü mü? mining olur mu?

merhaba https://files.minecraftforge.net/net/minecraftforge/forge/index_1.20.4.html bu siteden mod kurmak için forge indirdim. Acaba forge virüslümüdür? veya herhangi bir mining gibi şeyler söz konusumudur?
  5. mcjrowss57

Yardım Minecraft server yüklediğim paket çalışmıyor

Aternos ta bir sunucu açtım ve buraya sadece aternos un eklenti kısmından eklediklerim çalışıyor fakat ben kendim youtubede dosya indirip ayarlar kısmından dosyayı içeri atıyorum ve oluyor ama oyuna girdiğimde mod çalışmıyor bunun çözümü nedir? Bilen yazabilir mi?
Geri