Arama sonuçları: *

1. Onur Torul

SHADOW OF THE TOMB RAİDER indirimde alınır mı

Merhaba arkadaşlar SHADOW OF THE TOMB RAİDER steam de 60 tl ye düşmüş sizce alırsam iyi yapmış olur muyum ?
  2. Onur Torul

Pes 2020 beyaz ekran sorunu

Arkadaşlar bugün Steam üzerinden aldığım PES 2020 oyununu başlattığımda 3 saniye beyaz ekran veriyor ve ardından oyun kapanıyor yardım eder misiniz ? Teşekkürler. Sistem Özelliklerim : ASUS PRIME B450M-K AMD Ryzen 5 3600 ASUS TUF 3 EVO RX 5600XT CORSAIR 8GB Vengeance 3000MHz XPG SX8200...
  3. Onur Torul

Bedava horizon zero dawn nasıl alınır?

Arkadaşlar da sistem 2 yi sipariş ettim 3600 ve üstü işlemcilerde horizon zero dawn oyunu bedava olarak veriliyormuş galiba bunun nasıl alındığını anlatır mısınız?
  4. Onur Torul

silinmeyen dosya

Bilgisayarımdan zula yı kaldırmak istiyorum ama klasörlerin birinde (Rajdhani SemiBold-EditedV2) adlı yazı tipi dosyası var ve silinmiyor ismini de değiştiremiyorum. Unlocker programını da denedim ondanda olmadı.Bu programda değişiklik yapabilmeniz için bilgisayar yöneticisi size izin vermelidir...
  5. Onur Torul

Zula Oyundan atma

Zula oynarken ekrana birden bad_module_info çalışmayı durdurdu hatası çıkıyor ve oyundan atıyor bunun bir çözümü varsa yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Geri