Arama sonuçları: *

1. OguzKR

Bu sistem fc25 kaldirir mi

Merhaba steam dan indirime girmis oyun sistem özelliklerim bu kasmadan oynatır mı Rx570 Ryzen 5 5500 Corsair1x16ram Ayrıca dualshock4 kolu var onla oynayabiliyo muyum acaba
  2. OguzKR

Valorant Drop Sorunu

Ryzen 5 5500 amd radeon rx570 ram cmk16gx4m1d3000c16 Normalde Yemiyordum son 1 haftada yemeye basladım sizce nedendir
  3. OguzKR

Bu sistem Marvel Rivals Oynatır mi

Rx570 Ryzen 5 5500 Corsair 16 gb 1x16ram Oynatır mı oynatirsa kasar mi ona göre indirmeyi düşünüyorum
  4. OguzKR

Call Of Duty Warzone 3 Nasil indirilir

Nasil indirilir bulamadim da bir yardimci olur musunuz
  5. OguzKR

Bu Sistem Call of Duty Warzone Kaldırir mi

Ram : 16 Gb Ekran kartı : Rx570 Işlemci : Ryzen 5 5500
  6. OguzKR

Yardım Fortnite ta crosshair x kullanmak ban yedirtir mi ve crosshair x güvenli mi

Fortnite ta crosshair x kullanmak ban yedirtir mi ve crosshair x güvenilir mi acaba
  7. OguzKR

Fortnite Xp Nasıl kasilir

Selam Savaş bileti almistim XP kasip level atlamam lazım ödülleri almak için map falan vardi galiba nasıl XP kalabilirim
  8. OguzKR

Rx570 Ryzen 5 5 5500 Assassin's Creed Mirage Oynatir mi

Selam Assassin's Creed mirage eğer oynatıp kasmaz ise alacağım oynatır mi (16 gb ram var)
  9. OguzKR

Ac odysseyde nasıl güçlenebilirim

Selam oyunu bitirdim 46 levelim adamlar tek vurusta 200 bin vuruyo nasıl oluyo bu ben öyle olmak için ne yapabilirim
  10. OguzKR

Yardım Assassin's Creed Odyssey Collect Artifact Fragments 1/7 sorunu

Işte sorun burdaki 13 level istiyo 14 level adamlar var ben 11 levelim ne yapmam gerekiyor
  11. OguzKR

Yardım Gta V Online Araba Sürerken oyun donuyor

Selam araba sürerken bir anda donuyor ve 2 dk sonra açılıyor oyun d de yani Hard diskte
  12. OguzKR

Yardım Gta V Online da Nasıl Plaka değiştirilir

Selam gta online da mesela 35 OKS 35 Yapmak istiyorum bir yolu var mı yapsam ban yer miyim
  13. OguzKR

Yardım Valorantta ajan sectikten sonra baya bi bekletiyor gec açılıyor

1716241617 Merhaba bu fotoğraflardaki gibi oluyor oyun geç açılıyor adamlar birinci round u bitiriyorlar benimki daha yeni açılıyor oyun Hard disk e kurulu yani yereldisk c değil d olan 1716241674 Ssdde yer yok eğer sorun öyleyse ssd alacağım
  14. OguzKR

Yardım Valorant karakter sectikten sonra donuyor

Böyle oluyor sonra geç açılıyor ssd ye yuklesem çözülür mü sorun çözülür mu acaba
  15. OguzKR

Valorant gec açılıyor

oynarken maç bekleme ekranında geç açılıyor
  16. OguzKR

Valorant yavas aciliyor

maç bekleme ekranında çok uzun kalıyor Sonra açılıyor sebebi nedir
  17. OguzKR

Yardım GTA 5 online araba sürerken Uzun Yolda donması

GTA 5 Online'da araba sürerken Uzun Yolda aniden oyun donuyor ve 2 saniye sonra geri açılıyor Ama çoğu zaman böyle oluyor araba sürerken sadece
  18. OguzKR

Assassin's Creed Valhalla mı Assassin's Creed odyssey mi oynamalıyım

Ikisi de bende var Assassin's Creed odyssey şuan 110 GB ikisini de oynamıştım daha önceden o zaman vallaha 158 gb'tı ve çok büyük ve hiçbir şey anlayamıyordum Assassin's Creed oyunlarını bitiren biri olarak anlamadım Assassin's Creed Vallaha kaç GB onu bir yazar mısınız Bir de hangisi...
  19. OguzKR

GTA v'te hikaye modunu sıfırlarsak online modu sıfırlanir mı

( Biliyorum biraz sacma soru ama )Merhaba Eskiden kalan GTA'da bir ilerlemem vardı hikaye modunda sıfırlayıp tekrar hikaye modunu oynamak istiyorum yeniden oyuna başla seçeneği var onu yaptığımda herhangi bir şekilde online daki hesabım sıfırlanmıyor değil mi
Geri