Arama sonuçları: *

1. Cansu Yıllmaz

Öneri Son model(High-End) Bilgisayar şart mı?

Herkese selamlar eskiden 4gb bellekli i3 8130-U gibi kötü-orta sınıf bi işlemciye sahip olan bilgisayara sahiptim.... Olması gerektiği gibi oyunlar kasıyordu hatta google'da kasıyordu ki bu çok normal o sistem için....Şuan için ise i5 12700KF Rtx 2080 ve 32gb(4x8) belleğe sahibim peki bişey...
  2. Cansu Yıllmaz

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

Merhaba , bugün evrendeki(!) en karışık sorulardan birine kendim değineceğim. Hearts Of İron IV dlcsiz oynanır mı? Ben oyunu ağustosun sonlarına doğru almıştım ve dlcler oldukça pahalıydı birikim yapmaya da üşendiğim için ve bazı maddi sebepler dolayısı dlcleri almamıştım. Kısası bazı sebepler...
  3. Cansu Yıllmaz

Yardım Hearts Of Iron IV en iyi donanma rehberini gönderir misiniz?

Olay şu bir sürü donanma rehberi gördüm ama zaman kaybı yapmak istemiyorum kısaca en iyi rehberin videosunu ata bilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler👍
  4. Cansu Yıllmaz

Yardım Kendi Cracklediğim oyun kasıyor.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın korsan oyuncusu değilim. Sadece fiyatı paha olduğundan call of duty modern warfare 2 (2009) u korsan indirdim. Ama oyun kasıyo. Sebebinin bu olduğunu düşünyorum: oyun dosyalarını indirdikten sonra crack dosyalarını indirip oyun dosyalarına atarak oyunu aslında...
  5. Cansu Yıllmaz

Yardım Resident Evil 0 Türkçe Yama.

Arkadaşlar resident evil 0 a başlıyıcam ama doğru dürüst yama bulamadım bi yardım eder misiniz?
  6. Cansu Yıllmaz

Bu Linkteki Video Gerçek mi?

Şu video çok övüldü sadece intel ekran kartı olanlar ve ya iki tayne ekran kartı olanlarda işe yarıyormuş not:2 ekran kartı olunca bilgisayar hep intel grafik kartını kullanmaya üstünlük veriyor ki interl grafik kartı vram olarak bilgisaayar ramını kullanıyor. Ben denemedim ama bi deniyen...
  7. Cansu Yıllmaz

Yardım Hoi4 ordu ekipmanını yenileme.

Arkadaşlar hoi4te nazi almanyasını oynuyorum araştırmalardan yeni silah araştırdım(m38 olması lazım isminin). O zamana kadar da fabrikalarda tüfek gibi bişey üğretiliyordu şimdi değiştim m38 üretiyorum ama m38 üretene kadar eskiden bastığım orduların silahını tüfek yerine m38le deyişmek...
  8. Cansu Yıllmaz

Yardım Steam sonraki indirim ne zaman?

Bize en yakın Steam indirimi ne zaman olucak bilen var mı?
Geri