Arama sonuçları: *

1. A

hogwarts legacy kayıtlı oyun silindi

1 saat önce oynuyordum kapadım şimdi açtım sıfırdan oyun başladı bunun nedeni nedir oyunun kayıt dosyaları nerede oyunun 1678138307 oyunun %70 yakını bitmişti
  2. A

Hogwarts Legacy kasıyor

oynarken ara ara kasmalar oluyor ekran kartıda çok darboğaz oluyor gibi duruyor ondan dolayı mıdır? fotoğrafı tam çekemedim ama %59 ile %97 arası git gel çok yapıyor ama işlemci çekirdeklerde hiç bir zaman %75 üzeri görmedim. yoksa ram mi az geliyor ondanda olabilir mi sizce?
  3. A

FIFA 22 yeni kadro güncellemesi alacak mı?

fifa 23 dah duyurulmadı ve tahminen her zaman olduğu gibi ekim ilk haftası eylül son haftası çıkar . 3 senedir bu tarih arasında çıkıyor. şimdi transfer dönemi eylül ilk haftası bitiyor nerdeyse tüm avrupada. bundan dolayı fifa 2022 yeni kadro güncellemesi alır mı?
  4. A

Xbox game pass para iadesi

arkadaşlar normalde game pass ödeme günüm 18 şubatben iptal edicektim bir baktım benden bugün ödeme aldılar ben bu ödemeyi iptal etmek istiyorum ama hiç bir yerde iptal etme bulamadım nasıl para iadesi alabilirim
  5. A

FİFA 22 SABİT FPS SORUNU

Arkadaşlar fifa 22 sevinçle yükledim ama fps sorunuyla karşilaştım bir türlü 9 fps ne üstüne ne altına inip çıkmıyor en düşük ayarlara aldım ultraya aldım hepsinde aynı sorun var çözümünü bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
  6. A

MOTOGP 20 BENZİN BİTMESİ

Yarıştayım 1. sırada gidiyorum ama son tura gelince benzin bitiyor . bende piste gidiyorum ama autopilot geçiyor sonra yavaşlıyor millet beni geçiyor ama benzin almaya girmiyor. Benzini yarıştayken nasıl dolduruyoruz ?
  7. A

Fifa 21 güncel transferler ne zaman gelir

1 şubatta bitiyor ne zaman oyuna eklenir oyuncular yeni takımlarına?
  8. A

Gta arada kasma sorunu

R5 1600 af gtx 1650S 3200 mhz 8 gb ram 1 tb hdd 7200prm b450m anakart sistemde araba sürerken kasmalar oluyor grafik isteyen nerdeyse tüm oyunlarda arada yapıyor. Bunun nedeni nedir Eski bir 720p monitörüm var bu arada?
  9. A

Tropico 5 arkadaşlarla online oynama var mı ?

multiplayer arkadaşlarla oynanıyor mu?
  10. A

FİFA 21 Save Dosyası Yok

Arkadaşlar Kariye Save Dosyası yedek alacağım ama hiç bir yerde yok nerede olduğunu bilen var mı ?
  11. A

Europa Universalis IV açılmıyor

Tıklıyorum yükleme ekranı gözüküyor saniyesinde kapanıp masa üstüne atıyor ve açılmıyor nedeni nedir ? (Game pass platformu)
  12. A

fifa 20 transfer listesine oyuncu koyulmuyor

arkadaşlar sorum bu ilk sene oyuncu listeye koyamıyorum teklif geliyor ama satmak istediğim oyuncuyu listeye koyulmuyor.
  13. A

World War Z Goty Edition

arkadaşlar bende standart sürüm var onla mağazaya git deyince buna gidiyor buna para vermeden yüklersek goty versiyon mu yüklenecek yüklü olan varsa cevaplarsa sevinirim.
  14. A

Yeni çıkacak oyunlar fiyatını hak ediyor mu?

Valhala 269 tl Cyberpunk 2077 249 tl Arkadaşlar sizce alınmalı mı yoksa beklenip key olarak mı alınmalı?
  15. A

valorant iyi PC kasma, kötü PC kasmama sorunu?

arkadaşımın 1 tane r3 3200g 8gb ram 500gb hdd li sistemi var arada kasıyor veya kasma hissi oluyor ama evde eski pc intel pentium işlemci 4gb ram hd4000 ekran kartı var ama hiç kasma hissiyatı bile yok nedeni nedir driverleri güncel windows güncel.
  16. A

RDR 2 Alınır mı?

179,20 tl epic games den alınır mı yoksa beklenmeli mi?
  17. A

Red Dead Redemption 2 ucuzlar mı yakın zamanda ?

https://www.greenmangaming.com/games/red-dead-redemption-2-pc/ bu sitede 227 tl epic indirim yapar mı ?
  18. A

L.A Noire oynadığım kayıtlı kaybolmuş, nasıl düzeltirim?

arkadaşlar 2 gün önce oyunu baya oynamıştım bölümler geçtim sürüyle bugün gireyim dedim oyun sıfırdan başladı nasıl düzeltirim
  19. A

yüksek ve düşük ayarda aynı fps

arkadaşın sisteminde zula valorant cs go hepsinde düşük ayardada yüksek ayardada aynı fps veriyor sizce nedeni nedir ? sistemi: R5 1600af rx590 8gb 3000mhz ram
Geri