Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

ETS2 Alıcam Online Nasıl Oynarım?

Merhabalar herkese, steam indirimlerinde ets 2 almayı düşünüyorum. Online oynamak için steamden + bir şey almam gerekiyor mu yada + program yüklemem gerekiyor mu. Bir de dlc almalımıyım yoksa sade oyunu alsam olur mu? dlc lere + para vermek istemiyorum pek. Online oynamak istiyorum eğlenceli...
  2. Reapt0r

Steam Ücretsiz Rozet Kazanın

STEAM ÖDÜLLERİ Hadi beraber steam hesabınızda sergileyebilecğiniz ücretsiz bir steam rozeti kazanalım. Rozet size ne kazandıracak? Rozet size 100xp kazandıracak , steam levelinizi 100xp olarak arttırmakta işe yarayacak. Profilinizde bir rozet mevcut olacak,ileriki yıllarda vay be zamanında bunu...
  3. Reapt0r

Steam Puanı Kasma Yöntemi

Merhabalar herkese , şimdi steam puan dükkanını bilenler bilir bu puanlar oyun ve oyun içi alım yapıldığında kazanılmaktadır. Bu puanlar karşılığında emoji,arkaplan,avatar,avatar çerçevesi gibi öğeleri steam puan dükkanı üzerinden alabilirsiniz. Şimdi çok az bir uğraşla zarara girmeden hatta...
  4. Reapt0r

Steam Ücretsiz Para Kazanma

Steam Bedava Para Kazanma -->Mağaza Sayfasındaki bu steam ödüllerini oylayın. -->10 kategoriyi de oylayın, size 10 adet kart verecek tanesi 0.25krş -->Sonra Keşif kuyruğundaki 11 oyunu da sırayla geçin. +1 kart vericek (hergün 1 kez yapılabilir) +Mağaza dükkanından hergün 1 adet ücretsiz kuş...
  5. Reapt0r

Garry's Mod Aldım Nasıl Eğlenirim??

Arkadaşlar bu cadılar bayramı indirimi ile Garry's Mod Aldım kendime ve kuzenime fakat bu oyun nasıl oynanıyor çözemedik boş bir world de silahlarımız var sadece , önderdiğiniz modlar vs varmı eğlenceli? neler yapabiliriz sizin daha önce oynadığınız eğlendiğiniz mapler vs var mı? Şimdiden...
  6. Reapt0r

CS:GO Yatırım Önerisi CS20 Kasası

Son günlerde drop havuzundan kaldırılacağı söylenen (yani oyun sonu artık bu kasa düşmeyecek) CS20 kasası günlerdir yatırımcıların hedefinde,kasa sayısının azalması ile haliyle kasa fiyatları da ileriki zamanlarda artacağı düşünülüyor ,bu işten kaar etmek isteyen yatırımcılar da haliyle stok...
  7. Reapt0r

CS:GO'YA YENİ BİR ANTİ-HİLE BETASI GELDİ!!

-CS:GO'ya yeni gelen "1.37.6.0-rc1-" betası ile, oyunun anti-hile sistemi güçlendirildi. CS:GO'nun blogunda yazılanlara göre, bu yeni sürümde artık Valve, CS:GO'ya müdahale edebilen programları sınırlandırıyor. -Aynı zamanda üçüncü parti ".dll" formatlı dosyalar (genelde hile dosyaları bu...
  8. Reapt0r

CS:GO Yeni Güncelleme [12 Haziran] Toxiclere Son!!

CS:GO'YA YENİ BİR "SANSÜR" GÜNCELLEMESİ GELDİ! Oyuna birkaç saat önce gelen çok küçük bir güncelleme ile, "Text Filtering (Yazı Filtreleme)" isminde yepyeni bir ayar geldi. Bu ayarı aktifleştirmemiz dahilinde, oyun chat'inde yazılan küfürlü ve uygunsuz kelimelerin sansürlenmesini sağlıyoruz. Bu...
  9. Reapt0r

CS:GO Güncelleme Notu [10 Haziran] Gelen Yenilikler

CS: GO’nun 2012’de yayınlanmasından bu yana, var olan en yaygın sorun bazı haritalarda karakterlerin görünmeme sorunu oldu. Karakterlerin ve modellerin uzaktan ve bazı harita bölgelerinde görünmeme sorunu tamamen düzeltildi. Güncelleme boyutu 360mb civarı Okumak istemeyenler için 5DK'lık kısa...
  10. Reapt0r

CSGO Güncelleme Notu [27-28 Mayıs] Gelen Yenilikler

Valve’un 2012 Yılında Steam ile piyasaya sürdüğü Counter Strike : Global Offensive yani CSGO geçtiğimiz saatler içerisinde yaklaşık 50 megabyte’lık bir güncelleme aldı. CSGO Güncelleme Notlarına hemen bakalım. CSGO Güncelleme Notu Oynanış Kilfeed’de artık C4 patlaması ile ölenler...
  11. Reapt0r

Öneri Steam Para Kazanma Taktiği Paranızı 2 Ye Katlayın(HIZLI OLMANIZ LAZIM)

Merhabalar arkadaşlar csgo ya geçtiğimiz günlerde bir güncelleme ile yeni müzik kitleri geldi ve bu müzik kitlerinin kutusunu açarak farklı müzik kitleri elde edebiliyorsunuz. Birkaç izlediğim video ve yaptığım pazar araştırması ile bunlar sayesinde ufak ta olsa bir kaar elde edebileceğinizi...
  12. Reapt0r

IDLE MASTER Kart Düşürme Mantığını Anlatabilecek Var Mı?

Biliyorsunuz ki steam de kart düşürüp satarak yada rozet birleştirip satarak küçük kazançlar elde edilebiliyor.Bende bunu denemek istiyorum,bunlarla uğraşılır mı? Daha önce Idle Master kullanan var mı steam'de oyun kartları düşürmek için,bana programın çalışma mantığını anlatabilecek var mı ve...
Top Bottom