Arama sonuçları: *

1. KYLORIN

Yardım Minecraft Dahili ekran kartını kullanma sorunu.

Beyler minecraft dahili ekran kartını kullanıyor bunu nasıl harici ekran kartına çeviririm? şu videoyu denedim fakat olmadı.
  2. KYLORIN

Minecraft Harici ekran kartı kullanma?

Minecraft dahili ekran kartımı kullanıyor ama ben hariciyi kullanmasını istiyorum ne yapmam gerek?
  3. KYLORIN

Minecraft Düşük Fps Sorunu?

Normalde shader açınca 100fps falan alıyordum ama şimdi 5-6fps veriyoe neden(Diğer oyunlarda sorun yok)? Rtx 4070super r7 7800x3d 32gb ram 1730049877 @LoserIl @Gurkanpiro @Shourd varmı bilginiz?
  4. KYLORIN

RDR2 ye girerken hata veriyor.

beyler böyle bir haat veriyor sebebi nedir? 1729435942 bide bunu soruyor
  5. KYLORIN

Five Nights at Freddy's: Into the Pit Güzelmi?

Beyler sizce oyun güzelmi yakaladığım bir indirimde almayı planlıyorum?
  6. KYLORIN

Punch clube benzer oyun önerisi?

Arkadaşlar kusura bakmayın buna benzer 1-2 konu açtım ama isteklerimi tam anlatamadığım için tekrar açıyorum. Bütçe 1.19 dolar Steam Oyunda böyle kendi yetenek ağacınız olacak, statlarınız falan olucak böyle geliştirmeye çalışacaksın. Bu bütçede veya ücretsiz buna benzer bir bildiğiniz oyun...
  7. KYLORIN

Steam Tycon/Simülatör oyun önerisi?

Beyler steamden bir sürü oyun aldım ve elimde tam 1.19 dolar kaldı. Varmı böyle Punch club gibi oyun önriniz? 1728767769 @Shourd bir tane önermiştin ama tycon değildi herhalde varmı başka önerin?
  8. KYLORIN

Punch Clube benzer oyun önerisi?

oyun şu steamde 1 dolarım var varmı buna benzer oyun?
  9. KYLORIN

Minecraft Shader önerisi

arkadaşlar minecrafta önerdiğiniz bir shader varmı virüssüz bir sitede?
  10. KYLORIN

Devil may cry 5+Vergil

arkadaşlar Devil may cry 5+vergil aldım da vergil ile mi başlayayım yoksa normalmi?
  11. KYLORIN

Elden Ring nasıl oynanmalı?

Selamlar arkadaşlar, şimdi ben 1 ay öncesi elden ring aldım ve oyunda yaklaşık 13 saatim var. Belirli şeyleri yaptım levelimi 34 kadar falan kastım ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz?
  12. KYLORIN

Resident evil oynama sırası

arkadaşlar elimde resident evil 7, resident evil 2 remake ve 3 remake var. Gerekirse 1 oyun daha alabilirim ve hangi oyunlarla başlamalıyım? Kısacası sıralaması nasıl?
  13. KYLORIN

Valorant 2k 60 hz sorunu

Arkadşlar şimdi ben 2k +170hz bir monitör aldım. Laptopumu HDMI kablosu ile monitöre görüntü veriyorum. Normal olarakda max 144 hz aktarıyor monitöre. Sonrasında valoranta girdiğimde ayarlarda oyun 2k çalışıyor fakat 60hz de, 1080p de normal bir şekilde hz ini verirken monitör 2k 170hz olmasına...
  14. KYLORIN

Valorant 2k 60 hz de çalışıyor

Arkadşlar şimdi ben 2k +170hz bir monitör aldım. Laptopumu HDMI kablosu ile monitöre görüntü veriyorum. Normal olarakda max 144 hz aktarıyor monitöre. Sonrasında valoranta girdiğimde ayarlarda oyun 2k çalışıyor fakat 60hz de, 1080p de normal bir şekilde hz ini verirken monitör 2k 170hz olmasına...
  15. KYLORIN

Steam Aile Paylaşımı Hatası?

Steam de arkadaşımla aile yapmak istiyorduk fakat yapmaya başladığımızda önümüze böyle bir hata şeyi çıktı:Something went wrong while displaying this content. RefreshError Reference: Store_8811532_3bb0737d52d7be5bLoading chunk 460 failed.(error...
Top Bottom