Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

GTX 1660Tİ COD Warzone 144fps verirmi?

Dostlar Ryzen 5 1600AF GTX 1660ti 16gb ram'li sistemim var. Yakında 144hz monitör alacağım tam 144 fps vermez zaten biliyorum ama en azından düşük ayarlarda 110 115 fps verirmi akıcılık yönünden önemli benim için.
  2. berkmoonn

GTA 5 Online Grafik Modundan Ban Yermiyim?

Dostlar Grafiklerin daha gerçekçi olması için Redux Grafik paketini yükledim singleplayer'de sıkıntı olmuyor ama online'ye girersem herhangi bir ban yeme olasılığım varmı? NOT: Sadece grafik paketi yüklü
  3. berkmoonn

Gta 5 Fivem Download Error

Evet dostlar ne yapıp ettiysem yükleyemedim. Bu sorun hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.
  4. berkmoonn

COD Warzone Düşük Güncelleme Hızı?

Dostlar warzoneye güncelleme geldi 10gb lik. Ama güncelleme hızı 150-200/kb seviyelerinde ilerliyor. Steamdan aynı şekilde oyun indirsem 2.5-2.8/mb seviyelerinde indiriyor. Blizzard launcher'de bir sıkıntımı var acaba yoksa benim pc demi bi sorun var? Bilen birisi yazarsa sevinirim. Kaç saat...
  5. berkmoonn

Yardım COD Warzone Oyun Bulmuyor?

Arkadaşlar direk konuya giricem. Geçen oyuna hile denk geldi ve öldük tabi. Kardeşimde yanımdaydı. Ben yokken bilgisayarı açıp internetten hileyi bulup indirmeye çalışmış ve perma ban yemiş. Hileyide yapamamış bide olaya bak. Perma ban yiyince bende yeni hesap açtım tabi ilk eğitim bölümlerini...
Top Bottom