Arama sonuçları: *

1. veneficus

LoL inmiyor ''Gerekli bir programı kuramadık'' hatası

2 haftadır indirmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
  2. veneficus

Oyun kurarken cpu %90 çalışıyor

fitgirl den oyun kurarken cpu %90 çalışıyor bi sorun olur mu ? orjinal sitesinden yükledim ve yüklediğim dosyadı tarattım virüs yok
  3. veneficus

GTA online grafik ayarları sıfırlanıyor

Oyunu her kapatıp açtığımda grafik ayarlarını en yükseğe çekiyor aynı sorun arkadaşımda da var nasıl düzeltebilirim ?
  4. veneficus

Başka hesaptan pes 21 indirip kendime alma

arkadaşımın hesaba giriş yapıp pes 21 i indirip sonra kendi hesabıma giriş yapıp oyun ekle deyip kendi kütüphaneme eklesem olur mu ?
  5. veneficus

Istemciniz bu sunucuya katılma izni yok hatası cs2

beyler banlandım mı bu ne arkadaşıma zeus hediye etmiştim sadece
  6. veneficus

Steam pazarda bekleme sorunu

daha fazla bilgi edinin bölümüne tıkladığımda telefondan steam guard kurun diyordu kurdum ama hala satmak istediğim itemler beklemede bunu nasıl düzeltebilirim
  7. veneficus

Steam takas hatası (banlı değilim)

takas yapmak istediğimde böyle bir hata ile karşılaşıyorum hesabımda veya item göndereceğim hesapta da ban yok neden oluyor sizce sabah da bu hatayı aldım
  8. veneficus

Csgocases skin alamıyorum

steam takas url m doğru neden bu hatayı veriyor
  9. veneficus

bluetooth adaptörü iş görür mü

ps3 kolunu pc ye bağlamak için bu adaptör iş görür mü https://www.hepsiburada.com/concord-b11-bluetooth-adaptor-dongle-mini-usb-alici-verici-5-0v-pm-HBC00003EMB9Z
  10. veneficus

amazon prime ile valorant tüm ajanları açma

nasıl yapılıyor
  11. veneficus

fivem sunucuya giremiyorum

Couldn't load resource qb-core: Failed to open packfile: ReadBulk of header failed: Failed to fetch: Failure downloading resource.rpf: HTTP 500: Opening file cache\files\qb-core\resource.rpf failed. Error code from libuv: too many open files (-4066) . yukarıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım
  12. veneficus

Kredi kartın reddedildi. epic games

Kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç. hatasını alıyorum karın yurt içi ve yurd dışı ödemeleri açık neden oluyor sizce banka kartı olduğu için mi
  13. veneficus

ranch smilator petrol yerleri kurumuş

oyundaki tüm petrol yerlerine baktık ama kurumuş başka yerler oluşur mu
  14. veneficus

BAŞKASININ EPİC HESABI İLE GTA 5 İNDİRİLİR Mİ?

GTA 5 alıcaktım 700 TL den fazla olmuş arkadaşımda GTA 5 var ve onun hesabına giriş yapıp oyunu indirdikten sonra EPİC games hesabından çıkış yaparsam sorun olurmu fivem e falan girebilir miyim?
Geri