Arama sonuçları: *

1. X

Alan Wake 2 456tl alınır mı??

alınır mı? Sistem yeterli mi
  2. X

Craftrise Hz Ayarlama

Selamlar hz farkından kaynaklı alt+tab atınca oyun siyah ekran oluyor 1/2 saniye hz yavaş geliyor oyundan hz nasıl ayarlanır
  3. X

BF1 Arkadaşla Aynı Oyuna Girme?

Gruba eklesemde oyun aynı servere ikiöizide almıyor
  4. X

Craft Rise Alt+Tab Siyah Ekran Sorunu

Oyun Alt+yapınca siyah ekran olup 2-3 saniye kalıyor
  5. X

Oyun İnerken Hata Verdi Oyun %0

Arkadaşım az önce epic gamesten fortnite indirirken hata verdi ve epicten attı.Oyun yer kaplıyor ama %0 şuanda 1736801527 Acil Cevap
  6. X

BF1 GRAFİK-VİDEO AYARI ÖNERİSİ

Grafikler nasıl olmalı 3060ti oc 5600 4.7ghz ocli 16gb 3600 mah ram
  7. X

Epic Games Aynı Anda 2 İade Nasıl Yapılır?

Bunlar harici sherlock ve mafiayı iade edeceğim nasıl iade ederim
  8. X

Epic 2.İade Nasıl Yapılır

burda mafiayı seçmedim nasıl ayrıca iade ederim
  9. X

FORZA 4 HANGİ PAKETİ ALMALIYIM?

elimde 9.5 10 10 10 10 10 araba var bunlardan hangısını almam doğru olur
  10. X

BF1 167GB YER KAPLIYOR

oyunun kendısı 83gb kaç gb veri olabilirki(valorant lol fh4 gibi yüksek boyutlu diğer oyunlar normal) 1732656851 revulatıon bf1 bu arada
  11. X

Fc 24 Kaleci Nasıl Atlar??

Hangi tuşla atlanıyor benim kaleci duba gibi kalıyor çünkü kol düzeni XBOX 1731334273 oyuncu kariyeri bu arada oyun modu
  12. X

EA FC 2024 DEFANTA AYAK KOYMA YOK??

Bu şekilde MSİ GC 20V2 burada RT tuşunda olamsı gereken 2. pres x de çözümü?
  13. X

RDR2 Bozuk Görüntü Sorunu

şuanda oyun ultra ayarlarda haberiniz olsun bu şekil atların desenleri ve yapıların içi çamur gibi
  14. X

Steam Disk Kullanımı Düşük

Selamlar 50mbps internet ile yeri gelince 300 yeri gelince 400 bit kullanım aldığım ssd 16mbps ile 57yi geçmedi arttırma yöntemi varmı mld 500ultra(not hala pcyi götürdüğüm yerlerde 4.5 gigabit disk kullanımı görebiliyorum / bazı yerel fc turnıvaları vs) Çözümü varmıdır sadece Steami açık...
  15. X

Ea Play Oyunlarını Oynayamıyorum

Selamlar Geçen kasım ayında dolara geçmeden önce yıllık ea play almıştım ea appten crysisin 3 oyununu ea playe giriş yaptığım steam hesabına ekledım ve hepsını ındırdım Oyunlar: crysis-crysis 2 extreme edition-crysis3 crysis2 extreme edition hariç 2 tanesi açılmıyor bunları geçtim ea appten ea...
Top Bottom