Arama sonuçları: *

1. Eray_cr

MORTAL KOMBAT 1 SES GİDİP GELİYO

Mortal kombat 1 satın aldım rx 7800xt ryzen 5 7600 sistemde oyun kasmıyor fakat sesler gidip geliyo özellikle dövüşürken çok oluyor ara sahnelerde bazen drop giriyo çözümü nedir
  2. Eray_cr

FC 25 Joyistik Sorunu

Fc25 satın aldım steamden Fakat kolu ters algılıyor steam girdisini kapattım yotubedaki herşeyi yaptım ea açıklama yaptı güncelleme getirceklermiş fakat yinede yardım edermisinizi başka çözümü varmı ayarları sıfırlayıp tekrar yaptım fakat yine düzelmedi Yardım edebilirmisiniz ?
  3. Eray_cr

Cs2 Yükseğe flash atma

Beyler cs2 de cfg ye yazdığımız flash atarken yükseğe atmamızı sağlayan kod neydi jumpthrow smoke için ama öbürünü unuttum araştırdım bulamadım.
  4. Eray_cr

Hitman Oyun Paket Farklari

Beyler ben deluxe pakedini aldım deluxe pakedinde aynı içerikler var dimi bazıları bunun dlc olduğunu söylüyor yani ben bu deluxe alınca Hitman 1 2 3 geliyormu hesabıma yoksa normal sürümmü almam lazım ?
  5. Eray_cr

Hitman world of assasination 1 2 3 mü

Beyler şimdi ben bu deluxe paketini alınca hitman 1 2 ve 3 geliyormu ?
  6. Eray_cr

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ OYUN ÖNERİSİ ?

Beyler Yeni Steam Yaz indirimlerinden oyun önerisi yaparsanız iyi olur Bütçe 15 Dolar Bitirilen Oyunlar : rdr2 sifu star wars jedi marvels spiderman ramastardet mafia serisi far cry serisi God Of war serisi horizon zero dawn forza horizon 4 Oyun türü farketmez mekanikleri ve hikayesi iyi olsa...
  7. Eray_cr

Google captcha sı nı anlamadım

Beyler ben burda ne demek istediğinden hiç bir şey anlamadım yadımcı olurmusunuz
  8. Eray_cr

KAÇ KERE ATMAM GEREK YARDIM ALMAM İÇİN !!!

spiderman remastered Açılmıyor epic games biletine yazdım kısaca hiç bir şey gelmez elimizden diyor oyunla alakalı hata diyor Bi yardım edin Siyah ekran geliyo sony yazısı geliyo sonra kapanıyor ve bu hata geliyor
  9. Eray_cr

MARVELS SPİDERMAN RAMATARDET AÇILMIYOR ACİL YARDIM !!!!!!

Beyler marvels spiderman remastered açılmıyor oyuna para verip yükledim epic games biletine yazdım yapacak bir şey yok diyor para iadeside yapmıyor 3 saati geçtiğim ne yapacağım oyun açılyıor sony yazısı geliyor sonra ise kapanıyor ve bu hatayı veriyor
  10. Eray_cr

Spiderman ramasterdet atıyor (Orjinal)

Beyler Spider-Man Remastered Oyundan atıyor Oyunu epic games'den aldım orjinal Oyuna girmiyor bile oynayamadan direk atıyor baştaki ekran geliyor sony yazısı sonra atıyor Ve yeni bilgisayar aldım oyunu ssd ye kurdum eski bilgisayarımdada aynı hatayı veriyordu oyunun sorunu çözümü varmıdır?
  11. Eray_cr

Far cry 3 Bu mod nasıl kurulur

Bu videodaki modun linkleri var fakat bir türlü dosyaları nereye atacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz
  12. Eray_cr

Horizon zero dawn yan börevleri yapmadan oynanıyormu

Horizon zero dawn satın aldım fakat yan görevleri yapmadan sadece ana hikaye ve ana görevleri yapmak istiyorum bu mümkünmü yoksa yan görevlerin bazıları zorunlumu
Geri