Arama sonuçları: *

1. Ömer Sarı

Yardım Cs2 hangi ajanı alıcam karar veremiyorum

Selam dostlar, yaklaşık 2 gündür hangi ajanı almalıyım diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tek istediğim diğer oyuncular bakınca pro oyuncu hissi vermesidir. Bütçe önemli değil
  2. Ömer Sarı

Steam Level Nasıl Arttırabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Steam seviye kasmak için uzun süredir adı geçen SteamLevels.com sitesini araştırıyorum. Siteyi kullanarak Steam seviye artırmak mümkün, hatta botlarla otomatik kart takası da sunuyorlar. Trustpilot gibi platformlarda oldukça yüksek puan almış (4.7/5), genel yorumlar pozitif...
  3. Ömer Sarı

Cheat Engine denemek için oyunlar

Merhaba dostlar can sıkıntısından cheat engine uygulamasını denemek istiyorum bunun için oyun arayışındayım. Ban yedirtmicek oyunlar önerebilir misiniz?
  4. Ömer Sarı

Yardım Cs2 güvenilir takas sitesi var mı?

Silah takaslamak istiyorum ama site bulamıyorum. Skinsmonkey var ama silahımın değeri değiştiği için takaslamıyo. Başka güvenilir, hesabım çalınmayacak bir site önerebilir misiniz? kar zarar durumu önemli değildir ama yine en karlı olanı söyleybilirseniz sevinirim
  5. Ömer Sarı

Cs2 Skinler Çamur Gözüküyor

Cs2 skin aldım ama oyunda çamur gözüküyor. İncelerken bir problem yok, normalde problem var. Normal: İncelerken:
Geri