Arama sonuçları: *

1. aapo0908

Bekar evinde 3 erkek ne oynar?

Warzone valorant pubg falan aoe2 falan filan çok sıkıldık sistem gereksimi sıkıntımız yok hikayeli Co op vb oyun ne önerirsiniz
  2. aapo0908

Ne oynayacağımı bilemiyorum

Çalışıyorum yıllık izindeyim bütün gün sadece evde oturup oyun oynamak istiyorum ama ne oynicam bilemiyorum çoğu klasiklemis bütün oyunlari oynadım ve yarısını bitirdim online tavsiyelerinize açığım
  3. aapo0908

Bu oyunu babam icin bulabilir miyiz

Babam hard core bi pc oyuncusu özellikle fps ve age of tarzı oyunları çok oynuyor bugün eskiden oynadıgi oyunun adını sordu oyunu azcok bende hatırlıyorum ama adı hakkında hiç bir fikrim yok sadece 2 3 tane karakter var bitanesi görsel olarak ekledim aklımda fps oyunuduydu bitanede boss aklımda...
  4. aapo0908

Platform macera oyun önerisi

Tamamen fps oyunları ile devam ettiğim hayatıma dead cellsi katmak gibi bir iyilik yaptım ve mükemmel bir oyundu buna benzer oyunlar önerir misiniz illa rogulike olmasına gerek yok
  5. aapo0908

Kol İle Oynanabilecek Bilgisayar Oyunu Önerisi

Oyuncu odası yaptım televizyonumu koydum bilgisayara masama uzanan 10 metre hdmi kablo aldım tv nin karşına L koltuk cektim ama ne oynucam bilemiyorum şuana kadar bi god of war oynadım
Geri