Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Spiderman remastered alınır mı?

dostlar merhaba spiderman remastered suanda epicde 420 tl gibi bir şey bu fiyata degecek bir oyunmu acaba
  2. Eymenzz

ByNoGame güvenilir mi?

dostlar yagmacı sheriff geldi magazaya onu alıcam bynogame guvenilirmi ve vp yi dısardan almak bir ban riski vs barındırımı
  3. Eymenzz

Valorant 2400 vp ye GAIANIN HİDDETİ baltası alınır mı?

dostlar biliyorsunuz gece valoranta pazar geldi cok iyi seyler gelmedi bana ama bir tek gozume carpan 2400 vp ye gaıanın hiddeti baltası oldu sizce alınır mı? 2400 vp ye suan hiç bıcak desenim fln yok tek eksigimde bıcak sayılır hatta
  4. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degermi
  5. Eymenzz

Steam oyun lazım acil

dostlar cok cok fazla canım sıkıldı bana serisinden simulasyon tarzı oyun lazım veyahut hikaye tarzı steam hesabımı bırakıyoırum ordan bakıp ne tarz oynadıgımı anlarsınız zaten oyunlar 10 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/
  6. Eymenzz

Cities skylines 2 batıyorum

dostlar merhaba cities skylines 2 oynuyorum normalde 1 de bir yere fabrikalar kurardım sonra gelsin paralar gelsin paralar derdim ama cites skylines 2 de devir oyle degil galiba param artmıyor azalıyor ve mesela ofis için izin veriyorum bire alana yada buyuk apartmanlara ama kurmuyorlar normqal...
  7. Eymenzz

Max 600 TL'ye oyun onerisi

dostlar suanda 550 eger oyun harbiden güzelse 600 TL'ye oyun arıyorum 550 tl ye last of us part 1 buldum ama daha iyi bir fikri olan varsa onerebilir (rdr2 hariç 2 kere bitirdim)
  8. Eymenzz

Steam için acilinden oyun lazım

dostlar merhaba sabah the buıs almıstım iade ettim onun parasıyla yani nerdeyse 15 dolara bana sepet dizebilirmiyiz benim oynadıgım oyunlar bellidir simulasyyon oyunları yonetim o tarz oyunlar oynarım kendi dukkanını ac işlet gibi varmıdır onerileriniz steam hesabımın linkinide bırakıyorum daha...
  9. Eymenzz

Indirimde the bus alınır mı?

dostlar merhaba steamde suanda the bus indirimde seneler sonra ilk indirim bu oyunda yaz indirimlerinde bile gelmemişti alınır mı? sizce yaklasık 550 tl falan yapıyor direksiyon setimde var alsammı almassamı kararsız kaldım
  10. Eymenzz

Police simulator dlc almama rağmen kullanılmıyor

dostlar police simulatore dlc aldım xbox üzerinden oyunda gamepass ile oynamaktayım ama dlc dahir hiç bir şey yok hala benden dlc almamı istiyor halbuki oyuna dlc aldıktan sonra girdigimde ufak bir tessekür mesajıda yazmıstı ama yinede erişemiyorum esyalara
  11. Eymenzz

1200 vp ye yagmacı vandal alınır mı?

dostlar merhaba gece pazarına yagmacı vandal geldi 1200 vpye alınır mı? sizce
  12. Eymenzz

İndirimde Fernbus Alınır mı?

Dostlar merhaba fernbus Alınır mı? şuanda 12 dolar direksiyon seti ile oynayacagim
  13. Eymenzz

Promods maden yolu neden boş

Merhaba dostlar Yeni promods aldım kirkrns falan acayip boş neden böyle belli bir saatemi doluyor ben sabah 11 3 arası oynadım 500-600 kişi fln vardı ki yinede maden boştu çok nadir geliyordu adam
  14. Eymenzz

Promodsda arabanın içini ozellestirdim diye ban yermiyim

dostlar merhaba ets2 promods da arabanın içine kaplama yapmıstım ınsanux bir programı var ordan yani oyunun mod kısmından degil ban falan yermiyim promodsta bu yuzden acaba normal tmpde yememiştim ama yinede sormak istedim orada daha fazla admin oluyormus
  15. Eymenzz

Ets2 ye dlc almalıyım yoksa omsi 2 mi acil

dostlar merhaba cok hızlı bir karar vermem gerekiyor omsi 2 mi alayım sizce yoksa ets2 de yarım kalan dlc tamalayayıp promods ile madenemi ineyim ikisinden birini alıcagım simdi
  16. Eymenzz

Ets2 de hangi dlc almalıyım dar yollar için

dostlar ets2 ye dlc alıcam yunanistanmı alayım west balkansmı hangiside daha dar yollar var
  17. Eymenzz

İndirimde omsi 2 Alınır mı?

Dostlar merhaba omsi 2 Alınır mı? sizce çok güzel mod kuranlari gördüm İstanbul fln bu modlar kolaymi kuruluyor Alınır mı? 10 dolara
  18. Eymenzz

Acil Bus sim 18 direksiyon seti ayarları için yardım

merhaba dostlar bus sim oynuyorum direksiyon seti ile direksiyonu fln ayarladım ama gazla frene olmuyor gaz pedalaına basıyorum fren pedalını basıyorum ikisinide aynı pedal olarak goruyor ne yapabilirim
  19. Eymenzz

Item satıstan aldıgım kod oyun orjinal değil diyor

nerhaba dostlar itemsatıstan sea of thives için gemi dlc aldım ama etkinleştirmeyi denerken boyle bir hata veriyor oyun orjinal
  20. Eymenzz

Steamdeki bu oyunu bulabilirmiyiz

dostlar bir oyun vardı steam gormustum ama sepetten kaldırmısım yanlısıkla bulabilirmiyiz acaba yeni bir oyundu galiba oyunda kendi bahcemizde yetistirdigimiz oyunları kendi marketimizde satıyorduk
Geri