Arama sonuçları: *

1. E

Steam oyunları açılmıyor ve kasıyor

Merhaba Steam'de yaklaşık 2 gündür bir sorunum var. İlk önce Wallpaper Engine açılmamaya başladı sil yükle yaptım fakat yine düzelmedi, sonra Forza Horizon 4 için de aynısı oldu. Başlata basınca oyun açılmamaya başladı, yine sil yükle yaptım yine düzelmedi. Bir de yüksek FPS aldığım ETS 2 de...
  2. E

Metro exodus bu sistemde kasıyor

arkadaşlar merhaba metro exodus aldım fakat oyun cidden kasıyor yani bir yerde 90 falan alıyorum cogu yerde 40 fps falan alıyorum ve bunlar beni rahatsız ediyor varmıdır bir fps arttırma yöntemi. sistem özelliklerim r5 5600 16gb ram rtx2060
  3. E

Türk yemekleri yaptıgımız oyunlar

merhaba soyle bir oyun arıyorum boyle türk yemekleri yaptıgımız ne bileyim tost kebab döner anladınız zaten boyle bir oyun varmıdır not kebab sim hariç onu oynadım tostçu sim var onuda biliyorum
  4. E

En uzun hikayeye sahip call of duty oyunu

merhaba call of duty almak istiyorum bana hikaye lazım en uzun hikayeli oyunu hangisidir hikayeden sonrada online takılırım tabi ama oncelik hikaye
  5. E

Agalarla oynanacak indirimli oyunlar

merhaba şuan epicde ve steamde indirimli 6 dolara agalarla oynanacak oyun arıyorum öyle büyük bişey değil sadece bizi sarsın yeter her öneriye açığım siz oyun önerin yeter
  6. E

600 tl rdr2 gibi oyunlar

merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
  7. E

fc24 cıkınca pc yeniden baslıyor

Merhaba fc24 oyunununu her kapatırken pc yeniden baslıyor cozumu nedir
  8. E

fc24 tuslar yer degistirdi acil yardım

merhaba daha yeni fc24 aldım oyunu ilk kez actım fakat sorunlar cıktı ortaya mesela atlamak A tusu ise ben B tusuna basınca atlıyo yanı B tusunu A tusu diye goruyor diger tuslaerda boyle hepsi yer degistirmis birde ekledigim video bakın boyle bir sorunumda var lutfen yardım edin
  9. E

amd ryzen 5 5600 1050ti sistem oyunlarda 60 fps gecmiyor

Herkeze merhaba ben yeni bir sistem topladım amd ryzen 5 5600 1050ti fakat oyunlarda 60 fps gecmiyor ayarları ultra veya dusuk yapsam bile fps degeri aynı kalıyor ne yapabilirim.
  10. E

BEAMNG DİRVE NE KADAR İNDİRİME GİRER

Merhaba biliyorsunuz steam yaz indirimleri gelecek bende beamng drive almak istiyorum indirime girermi girersede ne kadar indirim olur? (biliyorum kimse net bir bilgi vereme zama sizden sadece tahmin istiyorum)
Top Bottom