Arama sonuçları: *

1. WacheroN

Yardım FORTNİTE BOZUK FPS SORUNU YARDIMM

FORTNİTE KESİNLİKLE GRAFİKLERLE ALAKASI YOK BUGUNE KADAR RAHATCA PERFORMANS MODUNDA DUSUK GRAFİKLERLE OYUNUMU OYNADIM AMA PC YENİDEN BASLATTIM NVDİA APP GUNCELLEDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SORUN SU OYUNA GİRİYORUM OLDUGUM YERDE DURUNCA FPS NORMAL YURUMEYE BASLAYINCA OYUN DONUYOR BUNDAN KASTIGIM FPS...
  2. WacheroN

Yardım Valorant neden gelisemiyorum

valorantta poligon olsun olum kalım olsun oyuyorum gunluk calısıyorum 100 lvl im ama hala kotuyum ne yapmalıyım kendi hesabım hic gold gormedi arkadasın hesabı golddu skin var diye oynadım plat yaptım yardım edin napmalıyım birturlu mermi kafaya gitmiyor ekipmanlarım herseyim cok iyi mouse...
  3. WacheroN

Öneri Fortnite oyniyacak varmı suan

yas 17 canım sıkıldı gelin oyniyalim cok iyi degilim
  4. WacheroN

Yardım Rainbow Six® Siege alınır mı? ?

https://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege/ fiyatına degermi valoran cs2 battlefield 1 oynarım almalımıyım indirimi iyi mi?
  5. WacheroN

Discord sesli zort oynicak varmı 16 17 yas

Discord sesli zort oynicak varmı 16 17 yas 1742232828 2 kisiyiz
  6. WacheroN

Elden Ring Başlangıç Tavsiyesi

elden ring baslayacaagım ilk baslarda bilmem gereken dikkat etmem gereken neler var veya hangi silahları secmeliyim
  7. WacheroN

Yardım FACEİT steam baglama yardım

steam cs hesabim 24 saatin ustunde ama baglanmayıp su uyarıyı veriyor We noticed your Steam account doesn't have Prime Status for CS2. To compete on FACEIT, you'll need to upgrade your CS2 account to Prime Status ne yapmam lazım illa seckinmi gerekiyor
  8. WacheroN

Öneri Guzel arkadasla 2 kisi ile oynamalık oyun varmı steam epic ucuz

arkadasla oynamalık guzel oyun bakiyoruz 150 tl civarı olsun gecmesin varmı
Geri