Arama sonuçları: *

1. M

Türk Toplulukları/ Oyun grupları

Türk oyuncuların toplanıp beraber oyun oynayabileceği bir platform var mı ? Mesela bir dc olsun orada oyun oynamak isteyen arkadaşlar olsun. Oyuna karar versinler örnek(Dying light 2). Adamlar toplatıp DL2 girsin gibi. Bazı arkadaşlar ortak wp grubu kurmuş. Oynayacakları zaman gruba yazıyorlar...
  2. M

RUST grafikleri ve animasonları ile ilgili soru

Rust oyunun animasyonları ve grafikleri bana eski geliyor. Arkadaşımla bu konuda tartıştık. Kendisi animasyonların ve grafiklerin düşük tutulmasının sebebinin oyuncu sayısına bağlı olduğunu söyledi. Sizce nedir ?
  3. M

Horizon Zero dawn remastered Türkçe yama

Kaç zamandır bekliyorum bu oyunun türkçe yaması çıkmadı mı ?
  4. M

İndirimli Ucuz Uygun Oyunlar

Steam Epic ve Microsoft dışında güvenebileceğimiz ve uygun oyun satan site var mı ?
  5. M

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama

Oyun çıkalı baya oldu ama hala türkçe yama yok. Oyunun remastered türkçe yamasına nerden ulaşabilirim? Sevgiler
  6. M

Horizon zero dawn remastered türkçe yama ne zaman çıkar ?

horizon zero dawn remastered türkçe yama ne zaman çıkar ?
  7. M

Yardım!!!! Diablo 4 ve Battlenet

Birinden battlenet üzerinden diablo 4 aldım. Hesaba girince diablo 4 ü de gördüm. Ancak sipariş detaylarına girdiğimde diablo 4 sipariş durumunun beklemede olduğunu gördüm. Bunun anlamı nedir ? Yani yarın oyun iadesi mi gerçekleşecek ?
  8. M

Diablo 4 ve GAMEPASS

Diablo 4 için gamepass satın aldım. Battle.net kaydı ve girişi olmadan oyunu oynatmıyor. Ancak gamepassi aldığım eposta adresimle oyunu oynamak istemiyorum. X hesabıyla alınan gamepass sadece x hesabıyla battle.nete giriş yaparsam oyunu oynamama izin veriyor. Başka hesapla girince oyunun başlat...
  9. M

Skyrim Anniversary Edition DLC'si Steam

Steamda Skyrim oyunu var ama dlc'siz. microsoft storede Skyrim Anniversary Edition 85 TL'ye satılıyor. Burada sadece dlc alsam. Steamdan indirdiğim Skyrim ile birlikte kurabilir miyim ?
Geri