Arama sonuçları: *

1. Mirace

Yardım ASSETTO CORSA GAZ VE FREN TUŞUNU DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIYOR

Gamepadin RT VE LT TUŞLARI BOZUK OLDUĞUNDAN GAMEPAD İLE OYNAYAMİYORUM GAZ VE FREN TUŞLARINI GAMEPAD İÇİN NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM OYUNDAN
  2. Mirace

Yardım Microsoft flight simülatör 2020 indirmeme rağmen tekrar indiriyor

Flight simülatör indirdim paket açılıyor kısmı geldi bekle bekle gitmeyince kapattım geri açtım fakat oyun inmeme rağmen tekrar indirme yapacağını söylüyor çözümü nedir 1735380639 Acil yardım lütfen 1735380669 Bir daha indiremem zaten yüksek boyutlu bir oyun
  3. Mirace

Yardım RDR 2 EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

oyuna girdim ayarları değiştirecem baktım değiştiremiyorum baktım vram 0 gözüküyor çıktım girdim yine aynı ekran kartım rx 6700 xt ve güncel 1724911146 bu şekilde vram gözükmüyor ekran kartını da görmüyor ve oyuna girerken ekran kartını güncelle diyor ama zaten güncel 1724911226 oyunum epic...
  4. Mirace

Yardım Forza horizon 4 açılırken steam kapanıyor sonra oyunda kapanıyor

Steam üzerinden forza horizon 4 var oyunu aça tıklıyorum biraz geçiyor steam donuyo sonra kapanıyor oyun otomatik olarak kapanıyor zaten nasıl düzeltirim
  5. Mirace

Yardım Valorant battle pass Xp kasmadan tüm kostümler gelirmi

Valorant savaş bileti alacam 10. Seviye 47. Aşamadayım bıçak ise 50. Aşamada alırsam bıçak gelir mi tüm savaş bileti gelir mi
  6. Mirace

Yardım Lossess Scali̇ng De Fsr Özelli̇ği̇ni̇ Açinca Fps Daha Da Düşüyor

FSR I AÇINCA DAHA ÇOK KASMA YAŞAIYOR DLSS DE DE AYNI AMA FSR KAPATINCA KARE OLUŞTURMA AÇIK KALINCA ARTIYOR FPS ANLAMADIM
  7. Mirace

Yardım Kebab simulator de arkadaş ile nasıl oynanır

oyunu yükledim oynadım baya oyun kura basıyorum multiplayer da oyunu kuruyorum ama arkadaşa gönderemiyorum artı işeretine basıyorum olmuyo gönderemiyorum
  8. Mirace

Yardım RDR 2.exe giriş noktası bulunamadı hatası

RDR 2 var hata veriyor oyunum orijinal epic gamesten alınmıştır daha yeni yükledim ve dosyaları doğruladım düzelmedi hata şu şekilde
Geri