Arama sonuçları: *

1. yahya58

Kısa ve Öz katlama :D

Soru çok basit :D TOPSKİN mi? CSGONET mi? csgonette bir kasa gördüm 0.19 usd asimov mining kasası hoşuma gitti ama iki site arasında kaldım sizce hangisinde başlayabilirim? Ufak başlangıçlar için 10 dolarlık fln takılacağım.
  2. yahya58

CS:GO Siteleri

Arkadaşlar baktımda millet çatır çatır katlıyor.Bende denemek istiyorum ama bildiğiniz gibi 1 ton csgo sitesi var.Sizce (hesaba para yatırma,deposit miktarı,skini hesaba çekme olayları vs. ) en mantıklı olan,en karlı olan ve en rahat katlatacak site hangisidir?
  3. yahya58

TR ler giremez

Arkadaşlar çoğu kişi bilmiyordur belki ama Hurtworld adlı oyunda bir sorunum var.Oyun Rust gibi ama biraz daha basit hali diyebiliriz.Bi server var TR ler oyuna girdiği gibi atılıyor.Vpn le girmeyi denedim bu seferde bu server vpn e izin vermez diyor.Başka bir çözüm yolu varmı?
  4. yahya58

Rockstar Games Offline mod sorunu

Öncelikle Epic Games mevzusu vs. değil.Steamdan almıştım pc değiştirince oyunu tekrar yükledim.Ancak başlattığımda oyun açılmıyor rockstar games offline modda açılıyor ve online a giremiyorum.Fakat vpn açarak oyuna girdiğimde rockstar games normal olarak açılıyor online vs giriliyor.Yani kısa ve...
Geri