Arama sonuçları: *

1. Atacaq

Rust oyununda hiçbir şey yapamıyorum

arkadaşlar selam rust da servere giriyorum 5 dk sonra sandıkları açamıyorum kapı fırın vb gibi şeyleri açamıyorum oyuncular hareket etmiyor neden böyle oluyor sizce
  2. Atacaq

Faceitde bir maç kazanınca ortalama kaç faceit puanı veriyor

bir maç kazanınca ortalama kaç faceit puanı veriyor preminum alıcam da
  3. Atacaq

Arkadaşlarıma rust oyununu nasıl sevdiririm

arkadaşlar rusttda 2k saatim oldu solo ve artık yoruldum arkadaşlarımı ikna edemiyorum 1 ay kasılıyorsun emeğin boşa gidiyor çöp oyun fln diyorlar ne desem oyuna ilgileri artar
  4. Atacaq

Rust Takım Arkadaşı Arıyorum

Arkadaşlar selam rust oyununda arkadaş arıyorum saat +1k saat roam bilgisi mikrofonu iyi olanları bekliyorum yaş farketmez DragX#6217
  5. Atacaq

Rust Ak Sprayim Nasil

Arkadaslar Video Burada Aim Biraz Heyecandan Kaydi
  6. Atacaq

Rust Turnuvasında Türkiye'yi Temsil Etmek

Arkadaşlar Selam Bugün Rust Turnuvasına Katıldık Ve Bu Turnuvanın Kazanan Takım Ana Turnuvaya Çıkıyordu Bizde Basemizi Attık Raidlerimizi Attık Son Bizimle Beraber 2 base kaldı adamlar 2 kere online raide geldi ve ikisini de savunduk sonra raide gidip adamları patlattık ve turnuvayı kazandık...
  7. Atacaq

Rust Oyunununa Puanınız Nedir

arkadaşlar oyuna 10 üzerinden puan verseydiniz kaç puan verirdiniz benim puanım 10/10
  8. Atacaq

Csgoya yeni operasyon geldi

arkadaşlar sonunda operasyon geldi daha fazla bilgi için bu videoyu izleyebilirsiniz
  9. Atacaq

Rust Oyunu Neden Türkiyede Popüler Değil

arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarınızı görüşlerinizi bekliyorum
  10. Atacaq

haydut kampında oyundan çıkınca üstümüzdekileri alabiliyorlar mı rust

arkadaşlar arkadaşımın elektriği gitti haydut kampın'daydı üstündekileri alabiliyorlar mı güvenli bölgede
  11. Atacaq

Rust Grafik Ayarı Önerisi

arkadaşlar selam ayarlım sıfırlandı ve hatırlamıyorum yardımcı olacak var mı sistem; R5 2600 rx580 8 gb 16gb ram not: video çekiyorum
  12. Atacaq

Rust İndirime Girer mi?

arkadaşlar merhaba cadılar bayramı indiriminde rust indirime girermi sizce?
  13. Atacaq

Rust Oyuncu Arıyorum

arkadaşlar merhaba akşam rust'a başlıycaz gelmek isteyenleri bekliyoruz Discord: DragX#1881
  14. Atacaq

Rust Oynayacak Takım Arkadaşı Arıyorum

arkadaşlar merhaba rust oynayan kişiler beni eklesin yaş farketmez saygılı olsun yeter Discord: DragX#1881
  15. Atacaq

Donaım Arşivi Klan Kuralımmı arkadaşlar

arkadaşlar merhaba rust oynuyorum ve arkadaşsız olmuyor bende diyorum rustta donanım arşivi diye klan kurup milleti patates edelim başka oyunlarda olur fikirlerinizi bekliyorum
  16. Atacaq

Rustta Nasıl Kasılır

arkadaşlar merhab rut oynuyoruz arkadaşlarla 3 kişiyiz nasıl silah set katlarız ve gelişiriz
  17. Atacaq

Rust survivor Alınır mı

arkadaşlar selam 2 arkadaşım rust oynuyor beni de ikna ettiler alıcam sızce alınır mı güzel oyun mu?
  18. Atacaq

steam hesabım gitti !

arkadaşlar bi tane mesaj geldi bu kişiyi arkadaş eklersen skin vercez diye adamı ekledim hesabım gitti
  19. Atacaq

Rust Gelmek isteyen varmı

arkadaşlar merhaba global wipe ye 10 gün var 10 gün sonra rusta başlıycam 200 saat var yaşım 15 gelmek isteyen yazsın
  20. Atacaq

Rust Oyuncu Arıyorum

arkadaşlar merhaba rust'da oyuncu arıyorum yaşım 15 discord; DragX#6177 daha bi servere başlamadık oyuncular gelince berbaber hangi serverde oynayacağımıza karar vericez
Top Bottom