Arama sonuçları: *

1. Useless

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

[H3...
  2. Useless

Elden ring düşük ingilizceyle oynanır mı

düzgün güvenilir türkçe yama bulamadım bu oyun çok az ingilizceyle oynanır mı
  3. Useless

Elden ring önerileri

valla krallar 1 haftadır bg3 oynuyordum (böyle oyunlarla çok aram olmamasına rağmen) keşiftir, roleplaydir, item kasıp karakter geliştirmektir vs. çok açtı beni. şimdi de elden ringe başlıcam (biliyorum aynı kategoride bi oyun değiller) ne önerirsiniz aynı bg3 gibi keşif hissi var mı, etrafta...
  4. Useless

|| baldur's gate '3 ||

sen nasıl bi oyunsun bi kere girdigimde daha cıkamıyorum her yerinde farklı detay ve gizem var önnceden gece kafamı yastıga koyduğumda gelecek kaygımı düşünüyordum dertlerimi düşünüyordum artık bu oyunu düşünüyorum combatı hayal ediyorum acaba daha neler var diye düşünüyorum kafayı bu oyunla...
  5. Useless

Bi türlü hatırlayamadığım oyun

fpsti bu elimizde sapan vardı etrafta heykelleri pisleyen güvercinler vardı sapanla onları kovmaya çalışıyorduk etrafta gizli özellikler vardı örneğin taş yerine tuğla alıyordun onu fırlatıyordun daha kolay kovuyordun güvercinleri böyle belirli bi kirliliği vardı heykellerin eğer o dolarsa...
  6. Useless

Oyun oynayacak var mı

uyuyamıyorum oyun oynamak isteyen var mı
  7. Useless

Oyun arkadaşı arıyorum

birlikte oyunlar oynayacak insanlar arıyorum. saygını koruyan ve eğlenmesini bilen biriysen yazabilirsin. oynayacağımızı düşündüğüm birkaç oyun; valheim bf1, bfv, gerekirse 2042 (hiç oynamadım ama var) hell let lose old market simulator sunkenland vs. başka oyunlarda oynarız
  8. Useless

Skyrim benzeri oyunn

Tainted Grail: The Fall of Avalon şu oyunu satan hiçbi yer bulamadım yok mu paylaşımlı hesap satan bi yer falan ya 10 haziranda dune alıcam o yüzden buna bu kadar para vermek istemiyorum
  9. Useless

Çeşitli oyunları oynayacak ekip!

WWZ, FRAGPUNK, BATTLEFİELD SERİLERİ, GOOSE GOOSE DUCK ve dahası gibi oyunları oynamak için bi ekip oluşturalım arkadaşlar yaşı başı fark etmez herkes yazabilir mağara adamı olmasın anadan babadan terbiyesi alınmış olsun saygılı olsun yeterli hep beraber çeşitli oyunlara gireriz dc linki atmamı...
  10. Useless

AC Shadows 40 fps alıyorum?

3060ti 8gbvram, i5 13400f ve 32gb bellekle 35 40 50 fps arası alıp duruyorum, bu normal mi? üstelik tüm ayarlar ultra da değil hepsi ultranın bir altı. 1080pde alıyorum bu fps'i, benim sistemde mi bir sıkıntı var yoksa oyunun optimizasyonunda mı? 1743944393 sizde böyle sorun yaşadınız mı
  11. Useless

Steam'in saçmalıkları

geçenlerde pritefi adlı oyun virüslü denip oyun steamden kaldırılmıştı şimdi de sniper phantom resolution adlı oyunun demosunda virüs çıkmış yine kaldırmışlar oyunu. bunu denetlemiyolar mı bunlar sürekli artmaya başladı? dün bir bugün iki, yarın benim başıma da gelmeyeceği ne malum steam'e de...
  12. Useless

Yardım Bu tür oyunu yapmam için ne gerekiyor?

the walking dead (telltale games) gibi bir oyun yapmam için ne gerekiyor? yani gibi derken, böyle sinematik tarzda, izlerken savaşa girdiğimizde bizim seçimlerimizde savaştığımız seçimlerimizin önemli olduğu bir oyun. hangi programlara ihtiyacım var animasyonu nasıl yaparım sinema geçişlerini...
  13. Useless

Subnautica çok zor geldi ortak lazım

oyunu aldım ama bi türlü ilerleyemiyorum craft yapmam için bazı şeyler gerekiyor onları bulamıyorum ben mi çok kötüyüm yoksa şanssız mıyım bilemiyorum ama sanırım mod kurarak co-op oynamak mümkünmüş. oynamak isteyen olursa yazabilir
  14. Useless

Yüksek kur sorunu (oyunlar)

tamam oyun çıktı diye haber ediyosun da 40 dolar ben buna nası vericem şimdi? normal fiyatıyla 60 dolar sanırım ama bizim gibi gariban ülkeler için özel fiyatlandırma yapıyor steam, keşke oyun yapımcıları da yapsa en azından şöyle 25 30 dolar olsa çok mu zarar ederler zaten yine de alacak olan 3...
  15. Useless

Türk Mitolojisinde geçen efsane oyun!

The Nightscarred: Forgotten Gods Ölüm Tanrısı Erlik'in kızı olarak oyna. Türk mitolojisine dayanan dünyada dengeyi sağla. ister tek, ister arkadaşınla. çıkış tarihi: duyurulacak
  16. Useless

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

oyuna çok fazla ön yargılı değilim ama çok zevk alacağımı düşünmüyorum, artılarını ve eskilerini deneyimlemiş biri varsa yazabilir mi? çok fazla oynayan kişi var ve ben de kafa dağıtmalık böyle takılmalık oyunlar arıyorum simülasyon tarzı.
  17. Useless

Öneri Simülasyon oyunu önerisi

tüm simülasyon oyun önerilerine açığım.
  18. Useless

Metin2'den sonra dünyanın en iyi mmorpg oyunu olabilir mi? 🔥

'CHRONO ODYSSEY' çıkış tarihi: duyurulacak
  19. Useless

Bu oyunu hatırlayan krallar çıkar mı

s.k.i.l.l special force 2 zamanında çok severek oynadığım bir oyundu külüstür bilgisayarımda harika sarıyordu mapleri vs. çok güzeldi şu an oyunun durumu ne bilmiyorum ben zamanında siteden indirmiştim steam'e de geçmiş bir ara sonra kaldırılmış ama şu an girip oynasam eski zevki alamam...
  20. Useless

(SORU) LoL'de eski AKALİ...

beyler eski akali belki de reworklanmadan önce falan bilmiyorum ben lol oynamadım sadece wr oynuyorum ama bi ara karşıma bi video çıkmıştı akali duvara e atıyordu ve duvara uçabiliyodu sanki rakibe uçar gibi böyle bi şey var mıydı çok eskiden yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum veya farklı bi oyun...
Geri