Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Forest Tarzı Oyun Önerisi

Selam arkadaşlar, arkadaşımla yakın zamanda forestı bitirdik. Bu tarz co-op hayatta kalma oyunları arıyoruz. Önerisi olan var mı? Raft oynadık, green hell ise çok zor dediler daha girişmedik. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. The Magma Boss

RDR 2 Oyundan Atma Hatası

Oyun oynarken belirli bir süre sonunda bu hatayı alıyorum. Sistem DA-2 yardımlarınızı bekliyorum.
  3. The Magma Boss

Metal Gear Solid V Alınır Mı?

Merhabalar dostlar. Bu oyun steamde şu an %75 indirimle satılıyor. Aranızda oynayan var mı? Oyun güzel mi? Tavsiye eder misiniz?
  4. The Magma Boss

Assasin's Creed Serisi Hakkında

Merhabalar. AC'nin birkaç oyununu oynamak istiyorum. Fakat sıfırdan bütün seriye mi başlasam bilemedim. İlk oyunlar sıkıcı mı? Sarar mı bilemedim. Oynayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  5. The Magma Boss

Steam 2.5 TL Oyun Önerisi

Selamlar istediğim arka planı almak için çok az bir puan lazım. Steam Cüzdanda da 2.5 tl para varmış, o parayla oyun almak istiyorum. Önerdiğiniz bir oyun var mı? Yoksa ZUP falan alıp geçeyim mi?
  6. The Magma Boss

Sea Of Thieves Yabancılarla Nasıl Oynanır?

Merhaba. Sea of thieves'i tanımadığım insanlarla birlikte arena modunda online bir şekilde oynamak istiyorum. Fakat bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. The Magma Boss

Öneri CO-OP Oyun Önerisi

Selamlar. Arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz co-op oyun önerebilir misiniz? The Forest- Ark tarzı da olabilir. (Lütfen gta önermeyin.)
  8. The Magma Boss

Öneri BAŞINDAN KALDIRMAYACAK HİKAYE OYUNLARI

Dostlar son günlerde aşırı derecede sıkılıyorum. Evde dururken bir çok hikaye oyunu bitirdim fakat bir çoğu beni tatmin etmedi. Böyle oturunca beni başından kaldırmayacak, o hikayenin zevkini bana yaşatacak hikaye oyunları önerilerinizi bekliyorum. Tür farketmez. (Açık dünya oyunları olmazsa...
  9. The Magma Boss

Yardım GTA V HİKAYE TAMAMLAMA SORUNU

GTA V'Te hikaye bitti fakat quick save aldığımda oyun hala 65.5ta gözüküyor. Her karakterde soru işaretleri (yabancı ve kaçıklar) görevleri mevcut. Bunlar da yüzdeliğe dahil ediliyor mu?
  10. The Magma Boss

Bilgisayarda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Uygulamalar ve Oyunlar

Bir bilgisayarda olmaz dediğiniz dediğiniz oyun veya uygulama var mı? "Opera, discord gibi şeyler dışında. "
  11. The Magma Boss

GTA V PREMİUM EDİTİON FARKI NEDİR

Dostlar merak ettiğimden soruyorum. Epic gamesin verdiği Premium Editionmış. Normal gta v den farkı nedir?
Top Bottom