Arama sonuçları: *

1. Yusuf B.

CS2 konsol hileleri neler

arkadaşlarla 5v5 atıcaz ama her tur birine bir hile vericez. bu görüş ve ya otomatik aim olmasını düşünüyorduk. tabi bunlar cs konsollarında varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. Yusuf B.

ARK ta aldığım FPS iyi mi? ? amd5-3600 + 1050Ti

Selamlar. 3-4 gün önce amd 5 3600 almıştım. sistemim amd 5 3600 Not: Amd 3 1200'ün stok fanı takılı durumda. 16 gb ram ddr4 1050Ti (tek fan) Merak ettim ve ARK ı açtım. oyunda her şey düşük, gökyüzü kalitesi %75 deyken: Sabit 60 FPS (hiç düşmedi veya sadece 59 58 oldu) İşlemci: 75-80...
  3. Yusuf B.

5 Kişilik oyun önerileri (min 4)

en az 5 kişi oluyoruz genelde bazen birimiz gelmediğin de 4 kişi oluyoz, daha önce de böyle bir konu açmıştım orada önerdiğiniz oyunları yedik bitirdik. Her türlü oyunlara açığız, eğlence/korku vb. sistem gereksinimi olarak min 1050Ti + amd 3 1200 lü 2 kişi var Depolamada mümkünse 10 GB...
  4. Yusuf B.

Steam Puanı Aldım ama gelip gelmediğini nereden bilicem ?

Steam puanı aldım ilk defa, itemsatıştan aldım. Steam de profilimde falan nasıl gözükür
  5. Yusuf B.

Cs2 Bıçağı Nasıl Nakite dönüştürülür?

Cs2 de bıçak almıştım fakat yakın zamanda satmayı düşünüyorum ama nakit olarak ihtiyacım var. En hızlı nerde nasıl satılır ? Veya itemsatıl gibi yerlerde çokça satılan bir şeymi
  6. Yusuf B.

Cs2 de topluluk pazarından alınan şey puan verirmi

cs2 de topluluk pazarından alınan şey puan verirmi, profil oluyor ya puan dükkanı
  7. Yusuf B.

Cs2 Seçkin TP artmıyor

Cs2 de bir kaç hafta önce seçkin aldım, biliyorsunuz her rekabetçi maçta tp - görev yapınca tp veriyor drop için. fakat fark ettim ki bazı maçlarda tp vermiyor, kaybettiğim için desek kaybedince bazen veriyor anlamadım tam seçkin nasıl işliyor ?
  8. Yusuf B.

Cs2 virüssüz ortalama hile

Cs2 de skin changer hilesi varmı bildiğiniz ? birde arkadaşlarla 5v5 hile vs hile atıcaz exloader arkadaşın pc ye virüs gibi bir şey indi o olmuyor
  9. Yusuf B.

5 kişi ve üzeri için PC oyun önerisi

ekibimiz var en az 4 ve 5 kişilik pc oyunları, sistem olarak yüksek gereksinimli olmadığı sürece sorun olmuyor ( 1050-1050Ti gibi ). ücretli/ücretsiz fark etmez. (Lütfen 3 kişilik oyunları yazmayın en az 4 olması gerekiyor, teşekkür ederim)
  10. Yusuf B.

Valo hesabım ne kadar eder ?

Champ 2023 Vandal Alaz Yelpaze Yağmacı OP 1 BP (hız tutkunu, sadece sondaki bıçağını alamadım) max silver 2 gördü. 2 yıl önce 1000 tl falan diyorlardı. şuanki fiyatı ne bilmiyorum AYRIYETEN Lolde suç şehri shaco havuz partisi cait Kod adı AV jhin var sizce ne kadara satılır ? satmalımıyım ?
  11. Yusuf B.

Öneri Düşük sistem oyun önerisi lazım

Amd 3 1200Q 1050Ti 16 GB Ram
  12. Yusuf B.

League Of Legends açılmıyor

League Of Legends açıoyorum. sonra bildiğimiz riot hesap girme yeri geliyor. ve hesabımı giriyorum. sonra o kısım gidiyor. ( normal olarak ) sonrasında lol gelmesi gerek fakat gelmiyor. görev çubuğunda çalışıyor gözüküyor fakat işe yaramıyor pc yi yeniden başlattım işe yaramadı
  13. Yusuf B.

VALORANT HESAP DEĞERİ NE KADAR ?

Merhaba hesabımı satmayı düşünüyorum, şuan rankı yok. en fazla silver 2 gördü. içinde Yağmacı OP Alaz Yelpaze Champ 2023 Vandal 1 battle pass ( hız tutkunu ) başka yoktu ( hatırladığım kadarıyla ) değeri ne kadar eder satsam
  14. Yusuf B.

NFS Unbound iş ortağı

şahsen sizin kadar bir bilgim yok. olay: Epic gameste yaklaşık 4 5 ay önce indirimde nfs unbound aldım. Ama yüklememiştim. Şimdiyse yüklediğimde İş ortağı uygulaması açılıyor diyor fakat HİÇ bir şey olmuyor??
Geri