Arama sonuçları: *

1. birhiçim

Darks souls serisini en ucuz ve güvenilir şekilde nasıl alabilirim?

Steam fiyatları pahalı geldi daha ekonomik biryerden almak istiyorum nerden alabilirim güvenilir olması gerek pc den oynayacağım
  2. birhiçim

Darks souls serisini en ucuz ve güvenilir şekilde nasıl alabilirim?

Steam fiyatları pahalı geldi daha ekonomik biryerden almak istiyorum nerden alabilirim güvenilir olması gerek
  3. birhiçim

CS itemlerim değerlenirmi?

1 adet Glock-18 Moonrise rare pattern(59) 1 adet USP-S Alphine Camo blue gem pattern tier 3 ikisini 200tl ye almıştım bunlar ilerde değerlenirmi?
  4. birhiçim

CS.MONEY den dizdiğim skinler uygun fiyatlımı?

290TL lik sepet için bakiye yükleyince 310TL oluyor sizce 310tl den daha ucuza getirilebilirmi? NOT:csfloat tan alışveriş yapmıyorum
  5. birhiçim

Cs2 uygun fiyata sticker alınacak yer önerisi

2 tane bolt strike foil 2 tane bolt charge foil 1 tane bolt energy foil bunları alacağım ama türk sitelerde bulamadım varmı uyguna alabileceğim güvenli bir site?
  6. birhiçim

CS2 Arkadaşlarla vs atmalık sunucu önerisi

Bugün arkadaşlar vs atmak için çağırdılar ama ben bu topluluk sunucusu atölye işlerinden falan pek anlamıyorum pek girilmeyen bıçaklar ve skinlerin olduğu bi sunucu varsa 2v2 şeklinde paylaşabilirmisiniz? illa skinli bi yer olmasına gerek yok aim map tarzı birşeyler de olabilir vs lere uygun...
  7. birhiçim

Pes13 indirme önerisi

pes 13 indirmek istiyorum ama nerden indiricem bilmiyorum biri yardımcı olabilirmi
  8. birhiçim

Spectre divide oynayanlar bi bakabilirmi

Oyunu açtığımda oyna ya tıklıyorum ancak hata veriyor çevrimiçi hizmet hatası diye bunun çözümü nedir ne yapmam lazım birinden davet mi almalıyım? bilenler yardımcı olursa güzel olur
  9. birhiçim

Cs2 En iyi 100TL lik AK skini

beyler bynogame de 100tl bakiyem var ak skini almak istiyorum ne alınır?
  10. birhiçim

Batman de bu hatayı neden alıyorum?

Batman arkham aslyum u açarken bu hatayı alıyorum oyunu az önce indirdim ilk defa açtığımda bir şey yükletti onu yükledikten sonra tekrar aç dedi açınca da bu hatayı alıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Geri