Arama sonuçları: *

1. YusufG06

Counterr Strike 2

Arkadaşlar benim rankımın süresi dolmuştu şimdi girip açtım rankımı ama cs2 ye gelmedi henüz hala gelebilir mi bilginiz var mı
  2. YusufG06

Yardım Skyrim için en iyi Türkçe yama hangisi

Skyrim'e Türkçe yama yapmak istiyorum sizce nereden yapayım direk mod mu yükleyim yoksa internetten mi indireyim bildiğiniz kaliteli yama varsa atarsanız sevinirim
  3. YusufG06

Hangi Sepet Daha İyi

Sizce hangisi
  4. YusufG06

Adını Unuttuğum Çok Eski Bir PC Oyunu

Beyler bu oyunu uzun bir süre aradım ama oyunla ilgili az şey hatırladığım için oyunu bulamıyorum burada biraz bahsediyim belki bilen birileri çıkar. Oyun üçüncü şahış bakış açısıyla oynanıyor bilim kurgu aksiyon oyunu tadında bir şey hikayenin bir bölümünde uzaylıya benzeyen siyah bi eleman...
  5. YusufG06

Yardım AC Brotherhood Activation Key Sorunu

Beyler steamden aldığım ac brotherhoodu açmaya çalıştığımda ubisoft connecte giriyor ve aktivasyon kodu istiyor daha önce oyuna girmeden türkçe yama atmıştım bunula ilgili olabilir mi yoksa başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim
  6. YusufG06

Lol Freljord sylas border

Beyler ben bu yeni gelen freljord sylas borederi aldım skin zaten vardı 290 rp falan verdim aldım ama gözükmüyor yükleme ekranında bunu aktifleştirmek falan mı lazım bi yardımcı oluverin beoluum
  7. YusufG06

CSGO Prime hakkında soru

Arkadaşlar benim eski hesap vac ban yemişti şimdi yeni bir hesap açıp aynı telefon numarasını kullanırsam gene vac ban yer miyim
  8. YusufG06

Yardım Golf With Your Friends açılmıyor

Merhaba oyunu gamepass' ten indirdim lakin oyunu açıyorum oturum açılıyor ekranı geliyor ve kalıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
  9. YusufG06

Öneri Basit Oyun Önerisi

Bu zamanlarda çıkan oyunların hemen hemen hepsi kocama açık dünyalar büyük hikayeler cart curt tarzı şeylerle geliyor ama ben bundan çok sıkıldım hikaye bakımından çok önemli olmayan sadece oynarken eğlenebileceğim en fazla 2-3 oturuşta bitirebileceğim bir oyun önerisinde bulunabilir misiniz?
  10. YusufG06

Dead Cells Save'im gitti

Arkadaşlar Dead cellsi xbox game pass'den oynuyorum ancak yanlışlıkla oyunu sildim ve geri yüklediğimde bütün saveim gitmiş yardımcı olabilecek var mı ?
  11. YusufG06

Dead Cells Xbox Road to Sea Bundle

Arkadaşlar dead cells için xboxdan dlc paketi almak istemiştim ama paket kullanılamıyor diyor sebebini bilen var mı
  12. YusufG06

Red Dead Redemption 2 98 TL

Epic Games'te indirime girmiş almak isteyen bakabilir
  13. YusufG06

Dead Cells suretler ne işe yarar ?

Dead cells de suretler var ben genelde kan içen veya melun ile oynuyorum bu suretlerin kötü bir yanı var mı ?
  14. YusufG06

Yardım Witcher 3 save sorunu

Arkadaşlar geçenlerde oyunun sonlarına doğru gelmiştim ciriyi buldum vahşi av savaşını yaptık imlerithle kocakarıları falan kestim sonra oyundan çıktım ama şimdi girdiğimde save'imin bayağı bi kısmı gitmiş umayı dönüştürme kısmına kadar gelmiş gerisi yok bunu geri getirmenin bir yolu yokmu steam...
  15. YusufG06

Yardım Marvel Spider-Man Save Dosyası

Arkadaşlar yanlışlıkla kendi savemi sildim %30 civarı save i olan varsa paylaşabilir lütfen çok önemli :/
  16. YusufG06

Yardım Marvel Spider-Man Remastered Farklı save açma

Arkadaşlar bilgisayara spider man indirdim abimle birlikte oynayacağız ama farklı save açma yolunun bulamadım yani 2 farklı save manuel kaydediyorum ama oyun zaten yüzde 30da yeni oyun da açamıyorum yardım eder misiniz
  17. YusufG06

AMD oyun ekleme sorunu

Arkadaşlar amd software oyun kısmına epic gamesten aldığım oyunları ekleyemiyorum tarayıncada gözükmüyor bu neden oyunlarda FSR açamıyorum yardımcı olabilecek var mı
  18. YusufG06

Yardım MB Bannerlord Sürüm Değiştirme

Arkadaşlar oyunu 1.6.5 te iken oynamıştım uzun bir süre baya büyük bir krallığım vardı sonra bir süre bıraktım ve şimdi 1.7.1 de o saveime giremiyorum 1.7.0 dan eski bir sürüme geçmem gerekiyor oyunu epicten aldım ne yapmalıyım .(
  19. YusufG06

Yardım Bannerlord açılmıyor

Epicten aldım oyunu açıyorum launcher geliyor oyna diyorum lanucher gidiyor oyun açılmyıo 2 kere silip indirdim oyun açılmamasına rağmen çalışıyor gösteriyor yardım :(
  20. YusufG06

Bannerlord açılmama sorunu

Arkadaşlar bannerlordu açıyorum launcher geliyor ardından continue diyorum launcher gidiyor ama oyun açılmıyor tekrardan da deneyemiyorum bilgisayarı kapatmam lazım çünkü epicte çalışıyor gözüküyor yardımcı olabilecek varsa sevimirim
Geri