Arama sonuçları: *

1. MamiKK

Yardım Minecraftta serverlara giremiyorum, hata alıyorum

Dünyaya katılamıyorsun çünkü şu uyumsuz paketlerin var: CubeCraft Resource pack, CubeCraft Resource pack uı BEYLER BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ HİÇ Bİ YERDE BULAMADIM SERVERA GİREMİYOM SEBEBİNİDE SÖYLÜYO AMA NASIL ÇÖZÜCEM
  2. MamiKK

Önerdiğiniz FiveM sunucuları var mı?

gta 5 rp yapmak istiyorum yayınlardan izlediğim kadar bilgiliyim ama tecrübem yok bildiğiniz güzel rp sunucuları var mı
  3. MamiKK

Oyundaki modları silemiyorum

Beyler selam iyi forumlar, oyun BEAMNG DRİVE, modları 7 ay önce felan indirdim şimdi yeni mod indirmek istedim ama olmuyor nedense oyun görmüyor, eski modlarıda silmeme rağmen (prefecth den bile siliyom) oyunda hala girip eski modları kullanabiliyorum bunun çözümünü bilen var mı ya ne yeni mod...
  4. MamiKK

ETS 2 MODLU ARACA ULAŞAMIYORUM

mod indirdim, 1.49 ve öncesinde araç alımı yerinde modlu araçları gösteren yazıya tıklayınca gösteriyordu ama komple modlu araçları gösteren yeri kaldırmışlar bende mod indirdim bu araca nasıl ulaşabilirim??
  5. MamiKK

🔥 CB2077 de YAPILAN MOD GERÇEĞİ ARATMIYOR 🔥

CB 2077 de YAPILAN BU MOD SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU 🔥 Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın, yükleyebilmek için kaliteden kısmak zorunda kaldım. 1704478463 3FPS GAMEPLAY İSTEYENLERE ÖZEL
  6. MamiKK

🔥STEAM AWARDS 2023🔥BAŞLADI ! [BEDAVA ROZET VE XP KAZANABİLİRSİNİZ]

https://store.steampowered.com/steamawards/nominations?snr=1_4_660__steamawards-banner STEAM AWARDS 2023 BAŞLADI, OYLAMA YAPIP 100 XP VE 1 ADET ROZET KAZANABİLİRSİNİZ; 1700597021 ROZET 4 LEVEL ŞEKLİNDE OLUŞUYOR, RESMİN AŞAĞISINDA BULUNAN GÖREVLERİ YAPTIKCA 1 LEVE ATLIYOSUNUZ BUDA +25XP DEMEK...
  7. MamiKK

Cities Skylines 2 ÇIKTI ( 649₺ )

OYUN 00.00DAN SONRA ÇIKIŞ GÜNÜNE GELİCEK VE ZAM YİYECEK, 425TLLİK FİYATTAKİ SON SAATLER BUNLAR, ŞEHİR KURMA OYUNU SEVİYORSANIZ ACİLEN ALIP KÜTÜPHANENİZE EKLEMELİSİNİZ, YADA GAMEPASS ARTIK SİZ BİLİRSİNİZ, GAMEPASSDE MOD DESTEĞİ VAR, ÖN YÜKLEME GELDİ ÇOK KISA ZAMAN İÇİNDE TAM ÇIKIŞ YAPACAK
  8. MamiKK

Cities Skylines 2 Almalısınız

Oyunun yurtdışı fiyatı 60$ Türkiye fiyatı ise “ŞUANLIK” 425₺ 60$=1772₺ Oyun bence 700-1200 bandında bi fiyata sahip olucak Bende az önce aldım Yerel fiyatlandırma olacağını hiç sanmıyorum, Oyunu yapan firmada oyun çıktığında fiyatın zam yiyeceğini açıkladı. Benim gibi şehir kurup yönetme...
  9. MamiKK

CoD Serisine %1700 DEVASA ZAM (Ghostun bile gözü yaşlı)

Oyun isimleri - Eski Fiyatlar - Yeni Fiyatlar Call of duty - 49 TL -> 519TL Call of duty 2 - 49 TL -> 519TL COD Black ops 2 - 139 TL -> 1559TL Cod Ghost - 139 TL -> 1559TL Cod MW2 - 59 TL -> 519TL Açıkçası TORRENTe karşı...
  10. MamiKK

Battlefield 2042'ye giremiyorum sürekli doğrulama yapıyor

beyler yazdığım gibi giremiyorum sürekli doğrulama yapıyor, silip yeniden indirdim ama değişen bişey yok nasıl çözerim, desteğede yazdım dönüş bekliyorum
  11. MamiKK

Öneri Forza Horizon 5 Araç Kopyalama & Kolay CR Kazanma Yöntemi

Oyunda büyük ihtimalle araç kopyalama olayı var, bu ne derseniz çok kolay oyun için para kasmanızı sağlıyor, şu şekilde oyunda nadir olan araçları MACANm8 nickli kişi kopyalamış, herşeyi aynı tam 5 adet RS7 satılığa koymuş bu ve bunun gibi daha bir sürü insan var. Sıkıntı şu ban yemiyorlar biz...
  12. MamiKK

CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

CS:GO Sunucuları an itibariyle kapatıldı, Büyük bir güncelleme ardından Herkese CS 2 Gelicek, Hoş geldin ebubekir sıddık
  13. MamiKK

Cities Skylines Crash

Bilgisayari yeni aldim, oyun oynayayim dedim boyle bir crash aliyorum, dosyalari dogruladim baska ne yaparsam bu crash geçer?
Geri