Arama sonuçları: *

1. AhmetTheGHOST

Mortal Kombat 11 son kısım nasıl açılır?

Resimde de göründüğü gibi karakter kulesi oynuyorum Scorpion'un introsunu falan açmak için ama son savaşı oynayamıyorum. O 15 yazan throwsu nasıl açarım?
  2. AhmetTheGHOST

Warzone indirmesi icin hangi secenekler seçilmeli?

Resimde de göründüğü gibi şu ücretsiz Warzone için hangi olanı indireceğim, anlamadım hangilerini seçeyim? Bir de ayrı ayrı mı indireceğim?
  3. AhmetTheGHOST

PUBG'de anlık takılma ve FPS dropu oluyor

Pingim 55 ile 60 ms arasında, 100 FPS alırken bir anda 40 FPS düşüyor, sonra geri 100'e çıkıyor, anlık takılmalar oluyor, sorun nedir? 230 GB boş SSD alanım var, grafik kalitesi olarak anti aliasing ve doku kalitesi hariç her şey en düşükte. RAM16 GB GTX 1650 4GB İ5-10300H
  4. AhmetTheGHOST

Call Of Duty:Warzone Shaders pre loading %0'da kalıyor

GTX 1650 İ5-10300H 16 GB RAM Neden %0'da kalıyor?
  5. AhmetTheGHOST

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) için hesap

Şimdi biraz garip olacak ama babam oyun almama izin vermiyor ve tüm oyunlarımı crack indirmek zorunda kalıyorum. Rica etsem, elinde Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) Steam hesabı olan bir arkadaşım var mı? Bir hafta bile olsa hesabını verebilir mi? Oyunun sadece hikaye bölümünü oynamak...
  6. AhmetTheGHOST

Call of Duty: Modern Warfare II 2022 bypass nasıl yapılır?

Arkadaşlar, şimdi korsana hayır demeyin. Maalesef param yok, bu yüzden korsan indirmek zorunda kaldım. Oyunu oyunindir.vip sitesinden indireceğim ama bypass yaparak giriş yapmanız gerektiği belirtilmiş. Oyunu henüz indirmedim. Bypass nedir ve oyuna bypass nasıl yaparım? Discord'dan canlı yardım...
Top Bottom