Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

KILIT

Dostlar sosyal medyada gordugum bir programi yararli buldugum icin paylastim ama basimiza gelmeyen kalmadi arkadaslar sag olsun. Fake hesap olduk yandas olduk dolandirici olduk yakinda vatan haini bile cikabilirim :D O yuzden sildim konuyu cunku program sahibi ve baska arkadaslar arasinda...
  2. Vemoxis

Yardım FC26 kariyer modunda rakip takım çok kanser oynuyor.

Yıllardır FIFA'da ve PESte kariyer yaparım bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya...
  3. Vemoxis

Dying Light serisi hakkinda...

Bu seriyi hep oynamak istedim cunku icerisinde bir suru gorev olsun kesfedilecek yer olsun gelistirelecek silahlar olsun vesaire var. Dolu dolu bir oyun serisi yani ancak ilk oyunu neredeyse 2-3 defa yarisina kadar oynamama ragmen bir turlu bitiremedim. Ya baska islerden dolayi oldu bu ya da bır...
  4. Vemoxis

MGS 3 Remake 60 FPS sınırı saçmalığı

Yıl olmuş 2025 halen daha 60 fps sınırı koyuyorlar. Bunun bir çözümü var mı? 60 fps akıcı gelmiyor artık.
  5. Vemoxis

En çok beklediğiniz oyun nedir?

Yıllardır bekliyorum çıksın ne kadar olursa olsun alacağım dediğiniz oyunlar var mı dostlar? Bende iki tane var biri elder scrolls 6 çünkü skyrim en sevdiğim oyun ve 10 küsür yıldır 6. oyunu bekliyorum maalesef. İkincisi de FM26. FM25 ön siparişe açıldığı gibi almıştım ama iptal oldu maalesef...
  6. Vemoxis

KONU KILIT

BAZI ARKADASLAR YETKILILERE SIKAYET ETMIS, BAZILARININ HESAPLARINDAN PARA CEKILMEYE CALISILMIS VESAIRE GIBI IDDIALAR MEVCUT. BU TARZ SEYLERIN SORUMLULUGUNU ALMAK ISTEMEDIGIM ICIN KONUYU KAPATIYORUM.
  7. Vemoxis

Gamepad ile oynamaya uygun hikayeli oyun önerisi

normalde hep klavye mouse ile oyun oynuyordum bu sefer bir değişiklik olsun dedim ve fantech shooter 3 gamepad aldım şu anda gelmesini bekliyorum O gelene kadar indirmek için gamepad ile oynamaya elverişli hikayeli bir oyun arıyorum önerisi olan var mı yani ben şu oyunu gamepad ile oynadım çok...
  8. Vemoxis

TES4 Oblivion FPS Drop problemi

Oblivion remastered da FPS drop yaşayan var mı? FPS 150 civarında ancak %1 FPS biranda yerlere iniyor 20-30 civarına. Kasma hissi oluşuyor. Dün TLOU2 bitirdim bir kere bile FPS düşmedi. Sistemle alakalı bir şey değil yani oyunla alakalı problem.
  9. Vemoxis

Aktif olarak hangi oyunlari oynuyorsunuz?

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa. Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye...
  10. Vemoxis

Hikayeli Oyun Serisi Önerisi

Geçen gün Batman Arkham serisini bitirdim ve çok hoşuma gitti. 3 oyunu üst üste oynayınca sanki bir dizi izliyormuşum gibi sürükledi hikayesi beni. Aslında 4 oyun ama Arkham origins ana seriden sayılmıyor neyse işte bunun gibi oyun serisi önerisi var mı? Hikayesi sağlam ve birbiri ile bağlantılı...
  11. Vemoxis

Batman: Arkham Asylum FPS Drop

Bu konuda bilgisi olan var mı? Zamanında Epic bedava dağıttığında almıştım oynayayım dedim ancak FPS Drop var. FPS kilidi varmış onu kapattım ama gene aynı biranda fps cok dusuyor. RYZEN 5 7600 RTX 4070 SUPER 2K da cyberpunk, RDR2 oynatan sistem batman de fps drop yiyor :D oyundan kaynakli...
  12. Vemoxis

Şu sıralar aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz?

Aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz dostlar? Eğer benim gibi oyun kıtlığı yaşayanlar varsa belki fikir vermiş oluruz birbirimize. Ben şu anda AC Shadows oynamaya çalışıyorum ancak çok sarmadı. Zor devam ediyorum. Onun dışında aktif olarak en çok oynadığım oyun, bahar indiriminden aldığım...
  13. Vemoxis

AC Shadows oynayan var mi?

Bu oyunu oynayip asiri sikilan var mi benim gibi? Birkac saat oynadim daha sadece ama ne bileyim vur vur Q ile dodge at sonra gene vur vur. Hep ayni sey. Tamam daha oyunun basi eminim bir suru ozellikler acilir derinlesir oyun ama oyunun basindan bu kadar sikici baslatirsan kimse devamini...
  14. Vemoxis

Adam akilli oyun cikmiyor?

2025 yilina girdigimizden beri adam gibi oyun cikmiyor sanki ya. Tek oyun kingdom come 2 oldu. Cok sevdim ve 1 hafa boyunca falan oynayip bitirdim ama bir o var yani baska bir oyun cikmadi bana hitap eden. Gecen AC Shadows cikti ama hic sarmadi. Cok siradan bir oyun gibi geldi. AC den 1 ay once...
  15. Vemoxis

Para kazandıran MMORPG oyunları nelerdir?

Eskiden bazı arkadaşlarım MMORPG oynayarak bir item elde ediyordu. Oyundaki toplanması zor bir item. Sonra bunları bazı siteler üzerinden satıp gerçek para kazanıyorlardı. Bildiğiniz bu tarz bir oyun var mı? Güncel olarak para kazandıran?
  16. Vemoxis

The Last of Us Part II Remastered sistem gereksinimleri belli oldu!

Oynamak isteyenlere hayırlı olsun.
  17. Vemoxis

Optimizasyonun Önemi! Kesin bakın.

Bugün AC Shadows çıktı ve hemen oynamaya başladım. Fakat oyundan ziyade oyunun optimizasyonu dikkatimi çekti. Eklediğim fotoğrafta 2K ayarlarda Very High grafiklerdeyim. DLSS Quality modunda. Ve gördüğünüz gibi Ekran kartı kullanımı %98-99 civarındayken işlemci kullanımı %25 seviyesinde...
  18. Vemoxis

%1 FPS neden ani şekilde düşer?

Bu konuda bilgisi olan var mı? Indiana Jones oynarken FPS 150-200 arasında olmasına rağmen %1 FPS anlık olarak 20-30 civarına iniyor ve tekrar geri yükseliyor. FPS 100 küsur olmasına rağmen %1 FPS de ki o ani düşüş yüzünden kasma hissi oluşuyor. Cyberpunk, Starfield, Kingdom Come 2 gibi birçok...
  19. Vemoxis

AC Shadows ön indirme başladı!

Saat 19.00 itibari ile AC Shadows ön indirmesi başladı PC sahipleri için. PS5 için gece 00.00'da başlayacak. Oyunun indirme boyutu 95 GB ancak toplam boyutu 120 küsur sanırım. Oyun 20 Mart 00.00'da erişime açılıyor.
  20. Vemoxis

AC Shadows bekleyenler?

Ubisoft oyunu olduğu için çok bir beklentim yok ancak hem adı AC olduğu için hemde bir süredir oyunsuzluk çektiğim için sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu. Bazen diyorum ki diğer yeni çıkan oyunlara göre bir tık daha uygun fiyatı epic de 1800 TL ver gitsin ama sonra diyorum hiçbir oyun o kadar...
Geri