Arama sonuçları: *

1. !Mete

Faceit'i nasıl doğrulanmadan oynarım ?

Merhabalar ben faceit'i doğrulamadığım için oynayamıyorum. Halbuki çoğu kişi doğrulanmadan oynayabiliyor. Ben nasıl doğrulamadan oynayabilirim ?
  2. !Mete

Faceit raporu güvenlimi ?

Faceit indirdim. Ve bilgisayarı eset ile hızlı tarattım ayrıca Faceit dosyalarını virüstotal'den tarattım. Şöyle atayım : https://www.virustotal.com/gui/file/37193bc9eb81423a5de7187965e8cf14564b5e85a4f5e2b497122703985a7355 2. Bu da Update uygulaması...
  3. !Mete

CS2 de rekabetçide rank kasılır mı ?

Onbaşı Rütbe 5'teyim. Rekabetçide (normal) TP puanı kazanabiliyor muyuz ? puan kasmak için Ölüm maçı vb. oyun modları mı girmemiz gerekiyor ? Birde, Seçkin kilidini nasıl açabilirim ? bütün oyun modlarını oynadım fakat %46 da kaldım. Şimdiden teşekkürler.
  4. !Mete

Cs2 den aldığım kasayı topluluk pazarında satamıyorum

Merhabalar. Seçkin alalı 2 gün oldu ve Rank atlayarak Kilowatt kasası elde ettim fiyatını yazdım ve onaylanmasını bekledim. Şimdi baktım kasam hala envanterimde satışa çıkarılmamış. onaylanma listesinden de çıkarılmış. Ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler.
  5. !Mete

Minecraft kendi shaderini ne zaman çıkaracak ?

Minecraft biliyorsunuz ki bu sene Visual Vibrant Shaders adlı bir shader çıkaracaktı. Bunu Bedrock editiona çıkardı ama Javaya ne zaman çıkacak, veya çıkacak mı ? şimdiden teşekkürler.
  6. !Mete

Skinler üzerinden bilgisayarıma virüs bulaşabilir mi ?

Başlık çok saçma farkındayım. CS de arkadaşım bana silah desenleri vermişti. Bunları xplay.gg den aldı hatırladığım kadarıyla. Bazı sitelerden (bunun gibi sitelerden) sisteme 3. taraftan kişiler girebiliyormuş. Ben bu skinleri aldığım için benim sisteme bir şey olabilir mi ? 3. taraftan kişiler...
  7. !Mete

CS 2 aim haritası önerisi

Hangi haritaları önerirsiniz ?
  8. !Mete

Battlefield 1 'i nasıl oynuyorsunuz ?

Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
  9. !Mete

Half Life da Çoklu CPU kullanımı açılmalı mı ?

Merhabalar. Half Life 2 de Çoklu CPU kullanımı diye bir şey var. Bu işlemciyi zorlayan bir şeymiş. Ben FPS'i sabit olarak oynuyorum bu yüzden de kapatmak istiyorum. Kapatmalı mıyım ? çünkü işlemcimin maksimum performans göstermesini istemiyorum. Yeteri kadar göstermesini istiyorum. Kapatayım mı ?
  10. !Mete

Minecraft ta ekrana siyah çizgiler geliyor

Merhaba.Ekrana hep siyah çizgiler geliyor.Sürüm 1.21.Dikey senkronizasyonu açtım.Bir süre düzeldi.Ardından yine ta ekrana siyah çizgiler gelmeye başlayınca yardım alarak sorunun dikey senkronizasyonu olduğunu anladım kapadım.Ama kapalı olmasına rağmen siyah çizgiler gelmeye başladı.Bu çizgiler...
  11. !Mete

Arkadaşlarım Kaçak Launcher kullanıyor.Bana virüs bulaşır mı ?

Merhaba Aternos'dan bir sunucu açtık. Arkadaşlarım Tlegacy,Tlauncher kullanıyor .Ben ise Orjinal Minecraft kullanıyorum. Ayarlar kısmından Korsan seçeneğini açtım. Sunucuyu açtığımda arkadaşlarım kaçak Minecraft kullandığı için bana kaçak yoluyla ardından sunucu yoluyla bilgisayara virüs girer mi ?
Geri