Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

FIFA 23 Kendi Kendine Sıfırlandı

Arkadaşlar dün oyunu kapattım bugün bi açtım en baştan başladı oyun fragman vs izletti mbappe'yle antrenman yaptırdı takım seçtirdi. Bütün kariyer kayıtlarım silinmiş ne yapabilirim ? Çözümü varmıdır?
  2. Furkan_Demir

🔥 GTA VI İndirme Linki Yayınladı (!) Fake

Bizim Türkler yaptı yapacağını oyunun indirme linkini paylaştılar (!) https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/gta-6-indir-full.html
  3. Furkan_Demir

GTA VI Trailer Yayınlandı !

4. Furkan_Demir

Sizce GTA VI kaç dolar olacak?

Benim tahminim 119$. Sizin tahminleriniz ne ? Bakalım kimin tahmini tutacak.
  5. Furkan_Demir

God Of War Grafikleri Kumlu

Grafikler Ultrada fakat sanki kumlu gibi geliyor gözüme
  6. Furkan_Demir

Bu bilgisayarda ne oynanır ?

Böyle eski bir sistem var. 10 yaşındaki yeğenim kullansın diye verdim. Bu bilgisayarda internette gezmek dışında hangi oyunları oynayabilir?
  7. Furkan_Demir

NASCAR 5 Online Arkadaşla Nasıl Oynanır

Steam indirimden nascar 5 aldık fakat beraber yarış yapamıyoruz bilen yardımcı olabilir mi
  8. Furkan_Demir

Forza Horizon 4 DLC Önerisi

Bende Forza Horizon 4 var standart paket almıştım zamanında şimdi DLC almak istiyorum. Önereceğiniz DLC'ler hangisi?
  9. Furkan_Demir

FIFA 23 indirime girer mi?

Bugün Steam bahar indirimi var sizce FIFA 23 indirime girer mi?
  10. Furkan_Demir

Forza Horizon 4 Online’dan Atma

Arkadaşlarımla online modda oynarken bir süre sonra donup oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  11. Furkan_Demir

FIFA 23 EA Anticheat Hatası

Bu hatanın çözümünü bilen koca yürekli birisi yazabilir mi ? Oyuna o kadar para veriyoruz doğru düzgün oynayamıyoruz.
  12. Furkan_Demir

35₺ Altı Steam Yılbaşı İndirim Oyun Önerisi

35₺ lira altı oyun önerir misiniz ?
  13. Furkan_Demir

Kış İndirimleri 30 TL Altı Steam Oyun Önerisi

Arkadaşlar Steam'de 30TL var oyun önerisi yapar mısınız ?
  14. Furkan_Demir

Forza Horizon 4 Düşük Yayın Bant Genişliği Sorunu

Arkadaşlar Forza Horizon 4de 300-400km hızlarda giderken düşük yayın bant genişlği uyarısı veriyor ve araba aniden duruyor. Bunun bir çözümü yok mu ? Sistem R3 3100 GTX 1650Super 8GB ram oyun HDDde kurulu grafikler orta yüksek
Top Bottom