Arama sonuçları: *

1. H

Stalker Shadow of Chernobly Türkçe yamayı kaldıramıyorum

Arkadaşlar merhaba Stlaker için bir Türkçe yama kurudum. Oyuna girince ayarlar bölümünü açamıyorum direkt oyundan atıyor, yama yüzünden galiba. Tükçe yamayı kaldırdım ama oyuna hala kurulu gözüküyor girince, ne yapmama lazım. Kaldıramıyorum yamayı bir türlü yapıştı kaldı.
  2. H

Yardım CoD Warzone Doku kalitesi Kötü Gözüküyor

Arkadaşlar merhaba. Warzone da grafikleri ne kadar yükseğe alırsam alayım silah skinleri ve operatörler bir türlü netleşmiyor. Hangi ayarla alakalı onu da anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. H

Minecraft'ta Dünyamı Nasıl Sıfırlarım?

Arkadaşlar merhaba. benim şuanda oynadığım bir Minecraft dünyam var. Bu dünyadaki bütün şeyleri hile ile bitirdim ejderi vs kestim. Fakat aynı dünyada evim falan silinmeden, nasıl tüm bu yaptığım şeyleri sıfırlarım. başka bir deyişle, dünyadaki yapılarımı bozmadan (ev, tarla, çiftlik vs.)...
  4. H

COD Warzone Battlepass'i Nasil İşliyor, Neler Yapmalıyım.

Arkadaşlar merhaba. Warzone'a başlayalı henüz 1 hafta falan oldu fakat ben battlepass konusunu tam anlayamadım. Birisi bana battlepass'i bitirirsen kendi parasını çıkarıyor dedi. Şuan 5.sezonda 14. Seviyeye kadar kasmış durumdayım. Bu sezonu full bitirirsem 6. Sezonu para yaptırmadan alabilecek...
  5. H

RDR2 Kısa bir oyun mu?

Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor. Oyunu henuz 11 saat oynadım. Bu oyun bu kadar kısa mı? 11 saatte nasıl neredeyse 3'te 1'ini bitiriyorum oyunun. Hem sadece ana görev...
  6. H

Warzone atlama animasyonu değiştirme.

Arkadaşlar merhaba. Warzone'da yere atlamadan hemen önce çıkan bir ekran var. Mesela bende, bir adamla buluşuyorum bir şeyler söylüyor sonra uçağa yöneliyor karakter. Başkalarında da uçak havadayken kapağı falan açılıyor, kapaga dogru yuruyorlar daha havalı bir giriş oluyor. Bunu nasıl...
  7. H

Steam inmiş oyunu tekrar indiriyor.

Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde COD Warzone indirmiştim. Bugün gireyim dedim 40 gb lik dosya indiriyor. Bende mi bir sıkıntı var yoksa 40 gb güncelleme mi geldi anlamadım. 40gb güncelleme mi olur? Daha önceden zaten 100 gb indirmisti oyunu indirirken.
  8. H

COD Warzone 3.0 Grafik Ayarı

Merhaba arkadaşlar. Oyun için etrafı ve oyuncuları en rahat şekilde görebileceğim bir grafik ayarı arıyorum. Oynayanlar yardımcı olursa sevinirim. Rtx4060ti R5 7500f
  9. H

Yeni Battlefiled oyunu nasıl olur? Battlefiled'ın gidişatı üzerine sohbet.

Bundan yıllar yıllar önce daha çocukluk zamanlarımda ilk kez açık alanda savaş atmosferini tadabildiğimiz bir oyun olduğunu duyunca içim içime sığmamıştı. Ama gel gör ki o zamanlar bilgisayarım neredeyse yeni çıkan hiç bir oyun için yeterli olmadı ve battlefiled benim içimde bir heves olarak...
Top Bottom