Arama sonuçları: *

1. E

Fnaf security Breach güncel türkçe yama varmı

Fnaf security Breach güncel türkçe yama varmı bulamadım bulabilirseniz atarmısınız
  2. E

Oyunlarda hz otomatikmen kitleniyor

Herhangi oyun oynarken mafia dyl2 gibi oyunlar oynarken hz otomatikmen sınırlanıyor freesync yi monitörde kapattıktan sonra düzeliyor oyunda 130 alsam bile ben 60 fpsde görüyorum sence bunun sorunu nedir
  3. E

Mafia oynarken düşük fps sorunu

Mafia oynarken nedense fpsim 60 da kaldı ne oyunun ayarlarındanda fps limit diye bir şey yok ayarlardan Dikey Senkronizasyonu kapattığım halde aynı sorunu alıyorum rx 7800 xt amd 5 7600 Gigabyt B650M s2h G-skill 32 gb 5600mhz Kingston 1 tb 6000/4000 2 k da oynuyorum oyunu
  4. E

Rdr en iyi en optimize ayarlar nasıl yapılır

ben bilgisayardan en ultra grafiklerde oynuyorum ama bu işlemcimin fazla çalışmasına kaynaklanıyor aşağıda vericem sisteme göre en iyi ve en optimize ayarlarını söyleyebilirmisiniz rx 7800 xt amd 5 7600 32 gb ram gigabyt b650m s2h sıvı soğutucu game boster kingston 1 tb 6000/4000
  5. E

Rdr en iyi en optimize ayarlar nasıl yapılır

ben bilgisayardan en ultra grafiklerde oynuyorum ama bu işlemcimin fazla çalışmasına kaynaklanıyor aşağıda vericem sisteme göre en iyi ve en optimize ayarlarını söyleyebilirmisiniz rx 7800 xt amd 5 7600 32 gb ram gigabyt b650m s2h sıvı soğutucu game boster kingston 1 tb 6000/4000
  6. E

Dredge Türkçe yama güncel

Dredge Türkçe yama varmı bulabilirseniz atarmısınız
Top Bottom