Arama sonuçları: *

1. Akman55

Oyunuma eleştiri yapabilir misiniz?

Hocalarım sa, Ben 15 yaşındayım ve oyun geliştirmeye yeni başladım. İlk oyunum Silent Script’i bitirip yayınladım. Oyun kısa bir korku deneyimi, retro tarzda gerilimli bir atmosfer kurmaya çalıştım. Oyunun fiyatı 1 dolar, çünkü az da olsa masraflarımı karşılamak zorundayım. Yine de illa alıp...
  2. Akman55

Yeni Retro Korku Oyunum Yayında | Silent Script

Hocalarım sa, geçenlerde tek başıma bir korku oyunu yaptım. İlk korku oyunu denemem olduğu için baya bi uğraştım. Oyun eski ps1 grafikli retro tarz korku oyunu. Yaklaşık 15-30 dk lık bi oynanış süresi var. Oyun içerisinde birkaç Puzzle da var ve oynanış süresi bu bulmacaları çözümlerine göre...
  3. Akman55

Takılmalık Oyun Öneri

hocalarım sa, dar zamanlarda veya arada girebileceğim rekabetçi olmayan (valo cs vs.) bir oyun önerisi lazım. paralı olmasa iyi olur ama oyun güzelse neden olmasın
  4. Akman55

GTA 5 Nasıl Para/Soygun vs yapacağım?

Hocalarım sa, GTA5 storye başladım ve şu anda haritada çıkan semboldeki görevlere gidiyorum fakat para gelmiyor. ayrıca trevor açık değil. çok bilgili değilim yardımcı olursanızx sevinirim
  5. Akman55

Yardım Forest indirime girer mi?

Hocamlarım merhaba, forest çıktığından beri oynama isteğim vardı. Bi ara 10TL ye kadar düştü ama alamdaım. tekrardan indirime girebilir mi? Veya ucuza alabileceğim bi site var mı?
Geri