Arama sonuçları: *

1. B

xbox game pass istediğim hesapla giremiyorum

Dostlar, ben daha önce xbox game pass kullanıyordum pc kullanıcısıyım bu arada benim daha önceden de kullandığım bir hesabım vardı ve daha sonrasında 2. yi açmıştım zamanında yan hesap olarak. aylar sonra tekrar gamepass aldım fakat 1.hesapla giriş yapsam bile 2. hesabımı bağlıyor kendiliğinden...
  2. B

minecraft java mı win10 mu

merhaba dostlarım, minecraft almak isatiyorum arkadaşlarla takılıcaz öyle arada hangisini almam daha mantıklı.Aralarında ki farklar neler ?
  3. B

Oyun önerisi yapabilir misiniz ?

Merhaba dostlarım uzun zamandır oyunlar oynuyorum, ortalama/iyi bir bilgisayara sahibim FPS ve battle royale tarzı oyunlardan çok sıkıldım aslında her tarzdan oyunlar oynuyorum elimden geldiğince rpg oyunları oynamaya çalışıyorum ama sağlam bir mmorpg oyuncuyusum ve şu aralar istedigimi bir...
  4. B

uplay coin kazanamıyorum

Arkadaşlar bildiğiniz gibi uplay'de coin kazanılıyor oyun oynadıkça önceden kazanmıştım ama şimdi hiç biryerde ne öldülleri göre biliyorum nede coin geliyor nedenini bilen var mı ?
  5. B

fanatical güvenilir mi

ac odyssey oyununu internette ararken bu siteyi buldum sizce 140tl fiyatı normal mi ve sizce güvenilir mi link bu https://www.fanatical.com/tr/game/assassins-creed-odyssey
  6. B

Hangi oyunu almalıyım (far cry,ac serisi)

durmaplay den yada emsali sitelerden inidirm ile almayı düşünyorum sizce fc primal(66) mı ?almalyım fc 4 (53tl)mü yoksa fc 5(112tl) mi yoksa birazdaha biriktirip ac oddsey mi almalyım 170tl civarında.
  7. B

PC için oyun kolu önerisi

Merhaba arkadaşlar pc için game pad arıyorum anakartımın wifi desteği yok kablosuz alırsam ekstra bir şey almam gerekiyor sanırım kablolu kablosuz öneriniz var mı ?
  8. B

Hikayeli oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, witcher serisini far cry 3 ü felan oynadım oynadığım online oyunlar haricinde ekstra olarak hikayeli oyunlar yada kafa dağıtmalık önere bileceğiniz oyun varmı ?şimdiden teşekkürler.
  9. B

dying light 60fps

arkadaşlar sabit 60fps de calısıyor daha yükseğini ala bileceğimi biliyorum nasıl 60fpsin üstüne cıkarım
  10. B

Skyrim 5 S.E ve sea of thieves mi, yoksa sea of thieves ve bannerlord mu ?

Evet arkadaşlar bütcem 2 oyun almaya yetiyor sizce hangi seceneği yapmalıyım.
  11. B

x box game pass pc online ?

Arkadaslar x box game pass pc almayı düşünüyorum da pc için olanı alınca aynı şeyi alan karadaslarımla online oynaya biliyormuyuz sea of thieves felan oynamayı düşünüyoruz
Geri