Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Valorantda durduk yere pc kitleniyor

valoranta girdikden 1dk sonra tüm sistem kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum bunun çözümü nedir
  2. H

Yardım Hikayeli oyunları nasıl aylık üyelik alarak oynayabilirim.

Bu aralar hikayeli oyunlara çok sardım gow felan oynuyorum ama itemsatışdan paylaşımlı hesap aldım bu hesapda patlama ihtimali var öyle olunca yeni hesap veriyorlar ama ilerlemem kayboluyor bunu önlemek için yapabiliceğim bir şey varmı nereden oynayabilirim başka.
  3. H

Öneri İlk Önce Hangi Oyuna Başlamalıyım.

Sizce Bu oyunlardan hangisine ilk başlamalıyım.
  4. H

Yardım FC 25 ut kadromu nasıl geliştirebilirim?

FC 25 başladım ve kadromu geliştirmek istiyorum şuan sadece 170 lira yatırarak maradonayı geliştirdim. Ancak çok fazla etkinlik görev felan var hangilerini yapmalıyım bilmiyorum ayrıca kkg kısmında da güzel şeyler var diyorlar ama hangisinden başlamakıyım kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz...
  5. H

Yardım FC 25 21 Dolar Alınır mı?

Şuanda FC 25 steamde 21 dolar sizce artık alınır mı? Bu arada hali hazırda FC 24 oynuyorum. Eğer alınır diyorsanızda daha ucuza bulabiliceğim bir yer varmı?
  6. H

Gta 5 online cayo perico heisti yapıcak kişi arıyorum.

Gta 5 onlinede beraber cayo perico görevini yapabiliceğim birini arıyorum oynamak isteyenler yazabilir.
  7. H

Gta 5 online oyun arkadaşı arıyorum.

Gta 5 online oynicak birini arıyorum oyunu baya oynadım ama fazla anlamıyorum ona göre yazarsanız iyi olur.
Geri