Arama sonuçları: *

1. P

VALORANT VAL5 HATASI

Valorant da cihaz banı yedim yaklaşık 2.5 ay önce defalarca ticket atmam sonucunda nihayet ticket cihaz banımın 6 aralıkta kalkacağını söyledi ama şöyle bi sorun var ilk başta val152 hatası alıyordum oyunu sildim 1 ay ay sonra tekrar yükledim bu sefer oyuna girebiliyorum ama otomatik 1-2 oyun...
  2. P

Valorant cihaz ban süresi

Valorantta 5 ağustosda cihaz banı yedim ve defalarca ticket atmama rağmen bot bakıyor süresini öğrenmek istiyorum ama ticket'tan cevap alamıyorum nasıl cevap alabilirim val152 hatası alıyordum 1 ay girmedim sil yükle yaptım şuan val5 alıyorum süresi uzamışmıdır
  3. P

VALORANT DONANIM BANI NE ZAMAN KALKAR

Valorantta crackli dosya yüzünden donanım banı yemiştim neredeyse 2 ay oluyor ve ban yedikten sonra bir kaç kez girmeyi denedim val152 hatası veriyordu oyuna hiç almıyordu sonra oyuna 2 3 hafta girmeyip sil yükle yaptım ve sonrasında girebildim fakat girdikten her ne olursa olsun max 30 dakika...
  4. P

VALORANT DONANIM SÜRESİ

Valorant'ta donanım banım mevcut süresi için defalarca ticket atmama rağmen sürekli bot bakıyor ve sonra dönüş sağlanmıyor normal biri bakması için yada süreyi öğrenmenin bir yolu varmı ne yazmamız gerek ticket a
  5. P

VALORANT HWİD BANNNN

Valorantta kasperksy nedeni ile 5 ağustos da donanım banı yemiştim sonra 0 hesap açıp girdim 1 saat sonra otomatik banladı tekrar açıp girdim bu sefer hiç oyuna almadı bir kaç saat önce ise ticket açıp ban süresini sordum ve bana kullanıcı adını bağlı olduğu mail'i vs sordular ticketta bende...
  6. P

VALORANT DONANIM BANI

Merhaba arkadaşlar 5 ağustos 2024 de valorant da ranked maçımda kaspersky ile tarama yaparken 3. Parti yazılım dedi ve oyundan banladı hesabımla beraber 0 hesap açıp oynadım 1 saat sonra oto ban attı VAL5 yazıyordu ekranda yani delay ban sonra tekrar 0 hesap açıp girdim bu sefer val152 yazdı...
Top Bottom