Arama sonuçları: *

1. DeSouzab

Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition'mu Sadece Witcher 3 Wild Hunt'mu Almalıyım?

Herkese İyi Forumlar Steamda Witcher 3 İndirimde Almak İstiyorum Ancak Hangisini Almam Gerektiğinde Kararsızım. Complete Edition'un Yanında Verilen 2 DLC Hikayesi Aradaki Fiyat Farkına Değecek Bir Hikayemi Yoksa 40 - 50 Dk'lık Birşeymi? The Witcher 3 Wild Hunt : 5.99 Dolar Complete Edition ...
  2. DeSouzab

GTA 5 TÜRKÇE YAMA İLE HİKAYE MODUNA GİRMİYOR

Herkese selam dostlar ben 5 6 gün önce epic gamesten gta 5'e türkçe yama İndirip oynamaya başlamıştım sıkıntısız bir şekilde oynanıyordu ancak bugün gta 5 e güncelleme geldi ve hikaye moduna girince sağ alttaki çubuk dönüyor bir süre sonra oyundan atıyor YAMAYI OPENIV İLE KURMADIM OPENIV İLEDE...
  3. DeSouzab

Oyun Oynarken Drop Yiyorum

Herkese Selam Arkadaşlar Laptopum İle Oyun Oynarken 15 20 Dakika Arası Rahat Oynuyorum Sonrasında Grafik Ayarlarıma Göre Drop Yiyorum Orta Ayarlarda Bile Drop Girmesi Oluyor 5 6 Dakikada Bir Girse Bile Çok Can Sıkıcı Bir Olay Olmaya Başladı Şuana kadar özellikle Red Dead Redemption,Sleeping...
  4. DeSouzab

Ghost Recon Wildlands MODU

Herkese selamlar, steamda uzun süredir tiktok'ta görüp istediğim Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 8 dolara düşmüş alacaktım ama YouTubeden gameplay videolarını izlediğimde tiktoktaki ile alakası yoktu TİKTOKTA kendimizi yollarda kamufle edip konvoyla saldırıp vb. Kamufle saldırıları yapıyorduk...
  5. DeSouzab

İsmini Unuttuğum Eski PC Oyunu

İyi forumlar arkadaşlar uzun süredir aklımda 8-9 yıl önce oynadığım bir oyun var ancak heryerde herşeyi ben ve arkadaşlarım yazmamıza rağmen ismini bulamadık Oyunun başlangıcında teleferik ipi ile hangar gibi bir yere atlayıp birilerini vuruyorduk sonrasında gta gibi evimizde save alabiliyorduk...
  6. DeSouzab

Pc Oyun Önerileri...

Kendime yeni bir laptop pc aldım birçok oyunu eskiden oynamıştım yeni oyunlar arıyorum kendime önerebileceğiniz oyunlar varmı ? PC ÖZELLİKLERİ : 1660Tİ ASUS TUF GAMİNG 1660 Ti Ekran Kartı Amd Ryzen 7-3750h İşlemci 16GB RAM 1TB HDD-256GB SSD 120 HZ Ekran 8 GB Ekran Kartı
  7. DeSouzab

PS4 VS CASPER EXCALİBUR

Oyun oynamak için pc yada ps4 almak istiyorum ayrıca online oyunlarıda oynamak istiyorum ama ps4 ü alırsam kırdıracağım için aklım pcyede kayıyor sizce hangisi almalıyım PC in özellikleri : İ7 1TB Hafıza 16 GB RAM 15.6 inç Windows 11 Home Advenced RTX4050 BQAOA Sıfır PC Fiyatı 40000 TL ancak...
Top Bottom