Arama sonuçları: *

1. D

Uncharted oynama sırası

Herkese selam dostlar Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu aldım hikaye sıralaması varmı oynamak için? Ve bu oyunun diğer hikayer ile bağlantısı falan varmı?
  2. D

Far Cry 4 Like a Bird başarımı olmuyor.

Başlıkta gördüğünüz gibi Far Cry 4 oyunundaki "Like a Bird" başarımı bir türlü olmuyor. Gerekn mesafeyi Wingsuit ile uçarak yapıyorum olmuyor. FPS'imi 60 sabitledim gene olmadı. Ubisoft Connect'i Yönetici olarak çalıştırıp denedim olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Gereken...
  3. D

Star Wars oynama sırası çok bir şey farkettirirmi?

Steamde Star Wars Jedi: Fallen Order™ oyunu 3.19 Dolar ile iyi bir indirime düşmüş alıp oynamak istiyorum. Daha önce hiçbir star wars oyunu oynamadım, direk alıp bunu oynarsam hikayesel olarak eksik olurmu eğer bir hikayeye göre gidiyorsa tam sıralama nedir?
  4. D

The Witcher 2 Görev Gelmiyor

Oyunda Mongoose iksiri için mağaraya girip Ostmurk'u aldım ve Meditasyon ile iksiri yaptım sonrasında hana gittim göreve başlamadan önce bilek güreşi yaptım ve bitirdim çıktığım zaman görev yoktu ve başka hiçbir ana görev işaretlenmiyordu. İşarlenmeyince Yedek Save alıp Kayran ile savaşmak için...
  5. D

Assassin's Creed Origins Koşma

Ayarlara baktım koşma ile ilgili bir şey yok internetten baktığım şeylerde opmadı herhalde oyunda koşma varsa hangi tuş
  6. D

Assassin's Creed Syndicate zorbalar nasıl korkutulur

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar açık dünyada gezerken karşıma bu etkinlik çıkıyor ancak hiçbirşekilde saldıramıyorum ne yapmam lazım zorbaları korkutmak için?
  7. D

Watch Dogs 2 DLC'leri alınır mı??

Herkese iyi forumlar Steam'daki yılbaşı indirimlerinde Watch Dogs 2 nin 3 DLC side indirime girmiş başarımları tamamlamak ve hikayesi için alınır mı? sizce? 1. Hikaye olarak toplam süreleri ne kadar? 2. Başarımları tamamlamak dışında 3 DLC dışında başka DLC almam gerekirmi Human Conditions ...
  8. D

Beyond Two Souls Geçiş Yaptığımız Karakterden Çıkma

Herkese selam dostlar beyond two Souls'ta Ruh Aiden ile bir npcyi kontrol etmek için ele geçirip hareket ettirbiliyorum ama çıkış yapamıyorum hangi tuşa basaraam basayım olmuyor etraftatada çıkış yapılabilecek bir şey yok nasıl çıkabilirim?
  9. D

Önce Far Cry New Dawn mı 5 mi oynamalıyım?

Herkese selam dostlar far cry serisini oynuyorum ve aralarında pek bağlantı yok diye 5 ten önce New dawn ı oynamaya başladım ama sonra karşıma çıkan şeylerden sonra far cry 5 ile bağlantısı olduğunu farkettim sizce önce hangi oyunu oynamalıyım (Şu anda Far Cry New Dawn'da Joseph Seed'i...
  10. D

Beyond Two Souls Türkçe'mi?

Beyond two souls oyununu indirecektim indirmeden önce Türkçe yama bakayım dedim bulamadım ve oyun hakkında içersinde Türkçe bulunduğunı yazanlarda vardı Türkçe olmadığınıda oyunun kendisinde varmı yokmu türkçe?
  11. D

Watch Dogs 2 Please Marcus, Don't Hurt Them Başarımımı Nasıl Yapabilirim?

Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım
  12. D

Mount & Blade Bannerlord alınır mı??

Dostlar oyun Steamde gördüğü en düşük fiyat ile indirimde hala 9.99 dolar (425 TL) sizce bu oyun böyle yüksek bir para verilecek bir oyunmu?
  13. D

Hogwarts Legacy Kamera Açısı

Herkese selamlar hogwarts Legacy de kameram çok solda nasıl ortalayabilirim bilen varmı?
  14. D

Watch Dogs 2 Açık Dünyası

Herkese selamlar WATCH DOGS 2 oyununda final bölümün3 geldim böyle uyarı verince sorayım dedim Görevi yapıp bitirdikten sonra açık dünyaya devam edebiliyor muyuz yan görevlere falan
  15. D

Far Cry Primal Görev Gelmiyor

Herkese Selam Dostlar. Far Cry Primal'da önüme çıkan bütün görevleri yaptım DAH'ın verdiği bütün görevleri yaptım sonrasında Roshanniyi yakaladım ve görev için konuştum konuşma bitince görev yeri haritada işaretlendiği yazdı ama haritada bir şey yoktu bir şey olmaz diyip batarinin son görevini...
  16. D

Far Cry 3 Sandık Haritada Gözüküyor Yanınıa Gidince Göremiyorum

Fotoğrafta Gördüğünüz Gibi Amanaki Köyünin Yakınındaki Elmas Logusuna doğru gidiyorum sandık atmak için ancak bölgeye varınca sandık gözükmüyor hiçbiryerde. Bütün çevresine bakınıyorum mağara girişi varmı diye oda yok farklı biryerden girşi varsa bilen varmı?
  17. D

Assassin's Creed 2 Tahta'da Sallanırken Atlama

assassin's Creed 2 oyunnda parkur yaparken fotoğrafta gördüğünüz tahtaya atlıyorum anca karşı tarafa sallanıp atlamıyor nedenini bilen varmıdır?
  18. D

Need For Speed Most Wanted Steam Sürümü Yarış Bitince Çöküyor

Herkese merhaba, Ford F150 Model araba ile oyundaki tüm yarışları sorunsuz bir şekilde tamamladım ancak son yarışa geldiğimde yarış başlıyor ve 3 tur atıyoruz. 3. tur bitince oyun çöküyor, bunun nedenini bilen var mı? Oyunu steam üzerinden alıp oynadım Türkçe dışında hiçbiryama bulunmamakta
  19. D

Gta 4 Yarış Gelmiyor

Herkese selamlar steamda gta 4'ü %100 bitirmeye başladım 20 Sokak Yarışı Tamamlama "Genetically Superior" başarımına geldim 4 5 tane yarış yaptıktan sonra brucie yi ne zaman arasam yarış yok diyor oyunu defalarca kaydeip başka bir günde başladığım zamandada aynı hatayı verdi sizce nedendir?
  20. D

Battlefield 3 Türkçe Yama

Herkese selamlar. BF3 indirdim türkçe yama 2 yerde tek var birisi eski sürüm için diğeride eski sürümlerde açılıyormuş sadece bulabileceğim başka bir yer varmı?
Geri