Arama sonuçları: *

1. ege1881

AMONG US OYNAYAN ARANIYOR

3 aydır oynuyorum çok sardı oynayanlar varsa arkadaşlık isteği atabilirler randomlarla oynamak sinir bozucu biraz
  2. ege1881

Korku Oyunu Önerisi.

Her an jumpscare yiyebileceğim oyun sesi korkunç olan bir oyun lazım. Önerilere açığım.
  3. ege1881

FİFA 25 ONLİNE İÇİN PAKET FARK EDERMİ

Ultimate olunca noluyor olmayınca noluyor
  4. ege1881

Steam Yaz İndirimleri Hikayeli Oyun Önerisi

Mükemmel indirimler var rdr2 düşündüm öneriniz var mi
  5. ege1881

GTA 5 YENİ GÜNCELLEME

Epic games ten mağaza sayfasına git dediğimde sayfa bulunamadı diyip hata veriyor. siz de öylemi
  6. ege1881

GTA 5 YENİ SİSTEM GEREKSİNİMLERİ AÇIKLANDI!

4 Mart'ta gelecek olan güncellemeden sonra değişecek diyorlar.
  7. ege1881

House Flipper NE ZAMAN İNDİRİME GİRER?

House Flipper ilk oyunu sizce ne zaman indirime girer ve kaç dolar olur? çok güzel oyun Şuan 15 dolar
  8. ege1881

Yardım GTA 5'e Giremiyorum Ne Yapmalıyım?

Online a giremiyorum diye rockstar games den girmeyi denedim böyle hata aldım. rockstar games i silip yükledim 1737398313 Please run GTA 5 using rockstar games launcher hatası
  9. ege1881

Yardım GTA 5 BattlEYE DOSYASI YOK

bunun yüzünden online a giremiyorum yardımcı olcak yada atabilecek varmı dosyaları doğruladım
  10. ege1881

GTA 5 EKRAN KARTI ISI SORUNU

Dün böyle değildi maksimum 63 derece hava akışıda güzel. Anlamadım yani gtx 1650 ile i3-9100f var
  11. ege1881

FORZA HORİZON FPS DEĞERİ

Forza horizon 4 aldım ultimate, ucuzmuş gtx 1650 i3 9100f ile tahmini kaç fps alırım
  12. ege1881

Yardım ETS 2 DİREKSİYON AYARI ÇOK SAÇMA

Eskiden böyle bişi olmuyordu direksiyon tamirdeydi geri taktım. Artık pedallarla imleci hareket ettirebiliyorum. Direksiyon Snopy V5H. ve imleç kendi kendine hareket ediyor pedala basınca duruyor.
Geri