Arama sonuçları: *

1. bugraax

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

selamlar bundan 8 ay falan önce sağ elimde boksör kırığı meydana geldi ve epey yamuk kaynadı normalden çok daha fazla. bende doktorun gel dediği zamanda gitmedim zaten doktora aslında elim çok nadir ağrıyor ve kasılıyor, baya bi oyun oynadıktan sonra ağrı girebiliyor ama kısa süre. sizce sol el...
  2. bugraax

Valorant da nick im ne olabilir

Selam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
  3. bugraax

The Walking Dead oyununun ilk 3 sezonunu oynamadan 4. oynamak

Merhaba, oyunun ilk sezonunu 10 defa oynayıp bitirmişimdir bana göre başyapıt abi rdr2 oynadım gow oynadım yok bu hikaye beni benden alıyor, 2. sezonu da 4 kere falan oynayıp bitirmişimdir, 3. sezonu 2 3 kere ama 4. sezonu bir türlü bitiremedim başlangıcı o kadar sıkıyorki sonrasını merak...
  4. bugraax

Valorant bilek oyuncusu ne yapmalı?

Sürekli sens değiştiriyorum, değiştirmesem her şey çok güzel olacak ama duramıyorum. High sens'e de fazlasıyla alışığım, Low sens'e de alışığım. Şu an 1600 DPI, 0.15 kullanıyorum. Bilek oyuncusuyum, kol aşırı nadir. Ne yapmalıyım? Rawaccel falan kullanmak benim için mantıklı mı? High sens'te de...
  5. bugraax

Korsan oyun indirilmelimi

eski bilgisayarımda full korsan oynuyordum ama 1 sene önce yeni pc geçtiğimde bıraktım. baya oyunda aldım ama artık hiçbiri pek sarmıyor, korsan olarak sadece tlegacy var, bende fifa ve pes oynamak istiyorum pes derken işte bu pes 2021. ama pes hem artık aşırı değişti fifa da aşırı pahalı...
  6. bugraax

Valorant bilekten oynayan biri için low sens mantıklı mı

400 dpi 0.45 bu hassasiyette rahatım kol bilek karışık, bilek ağırlıklı oynuyorum.
  7. bugraax

Valorant gece pazarından hangi skinler alınır?

Ben özel harekat ghost ve Cesur yürek ghost arasındayım.
  8. bugraax

Valorant gece pazarı skinleri alınır mı?

Gaia ana hesabıma gelmedi ona yanıyorum. Ana hesapta ghost yok. Özel harekat mı cesur yürek ghost mu daha iyi sizcr? Ve birde bir sorum var rgx karambit, köken vandal ve ulupençe vandallık hesap aldım arkadaşımdan taksitle 2000 tl. Sizde mantıklımı?
  9. bugraax

Valorant bilek oyuncusu için hassasiyet önerileri

Biliyorum alıştığımız hassasiyet en iyisi ama ben hiçbirşeye alışık değilim. Bi low yani 1600 dpi 0.1 bi 1600 dpi 0.34 oynuyorum. Yani hem high hem low sens alışığım. Sizce lowmu daha avantajlı high mı? Raze mainim. Fight kaybettim mi çok sinir oluyorum. Ve düşük dpi mı yüksek dpi mı mesela 400...
  10. bugraax

Valorant iade nasıl oluyor

2 hafta önce kaos Vandal geldi mağazaya bende yükselttim oynadım. Şuan hesapta boşta duran 875 vp var onu iade edebilme şansım varmı acaba? Yeni bir hesap aldım onun için veya kaos Vandal iade etme imkanım varmı?
  11. bugraax

Valorant ayar tavsiyesi

Valorantda bir türlü ayarlarımı sabit tutamıyorum. Şuanki sens 0.175 dpi 1600. 1920x1080 de oynuyorum. Sizce 4.3 yapmak mantıklımı şu monitörü devre dışı bırakıyoruz ya. Bilekten oynayan biri için tavsiye edeceğiniz sens nedir? Yüksek dpi mı yoksa düşük dpi mı daha iyi sizce?
  12. bugraax

Life is Strange 1 türkçe yama önerisi

sorum üstte güvenilir. virüs falan olmayacak bir yama lazım arkadaşlar.
  13. bugraax

Life is Strange oynama sırası nedir?

ilk olarak Before the Storm oyununu oynamamız gerekiyor sanırım ama bende sadece 1. oyun var Before the Storm oynamasam kopukluk yaşarmıyım? eğer oyun hoşuma giderse 2. oyunuda oynarım. Before the Storm oynamak illa gerekirmi?
  14. bugraax

MCHOSE A5 Ultra vs Fantech Helios II XD3V3 vs ATK Dragonfly A9 plus vs VXE R1

Bu mouselardan hangisi en iyisi? a9 plus düşünüyordum ama helios 2 mcu olarak falan daha kaliteliymiş. mchose a5 ultra ise yeni duydum bi 200 tl koyup bunu almak mantıklımı? aralarından en kaliteli sensöre mcu ya sahip mouse hangisi sizce?
  15. bugraax

Hikayesi düz akan oyun önerisi

rdr2 denedim olmadı gta 5 olmadı dying light olmadı. açık dünya oyunlarını oynyamıyorum. kütüphanem bu şekilde. detroit oynadım. tomb raider 2013 oynadım ama bitiremedim. batman asylum sarmadı. mafia 1 bi kaç kere oynamaya çalıştım olmadı.
  16. bugraax

VXE R1 alınır mı?? başka öneri varmı

Düz r1 modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Tutuş şeklim claw grip. Steelseries rival 3 wireless den geçeceğim. ATK X1 s ATK A9 plus falanda var sizce hangisi tercih edilmeli? Elim 20cm uzunluğa 10 cm genişliğe sahip. X1 s ve A9 plus lar kronik diye duydum mcu larımı ne onlar yeni yeni...
  17. bugraax

Orta çağda geçen yakın dövüş odaklı oyun önerisi

gow ghost of tsushima gibi oyun önerir misiniz?? hikayesi sağlam.
  18. bugraax

Witcher 3 oynanmadan 1 ve 2 oynamak

daha önce witcher 3 oynamayı denedim ama pek sevemedim. 1 ve 2 hikaye özetini dinledim ama anlamamışım. şu kanaldan 1. yi izleyeceğim sizce yararlı olurmu? 2. oyunu da komple izlemeyi düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım? şuanlık gta 5 oynuyorum sonradan ya gta sa yada witcher oynayacağım. izlerken...
  19. bugraax

Düz hikayeli oyun önerisi

GTA 5 RDR2 gibi oyunlarım var ama sarmıyorlar. Bana düz hikayeli aksiyonu ve hikayesi güzel oyun önerin lütfen. oynadıklarım:tlou 1 2. uncharted. gow 2018 ve ragnarok en sevdiğim seri. ghost of tsushima. detroit. twd serisi.
  20. bugraax

CS2 16:9 mu oynanmalı

Normalde 4:3 oynuyorum 1440x1080 bugün video falan izledim 16:9 çektim oyun aşırı yavaş geldi alışamadım. Ve 1280x960'a çektim 1440x1080'den daha iyi oynamaya başladım. Sizce 16:9 alışılmalı mı? Videolarda 16:9 artık daha avantajlı olduğunu gördüm.
Geri