Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Simulasyon Oyunu Önerileri

Arkadaşlar İnternet cafe sim streamer daily gibi offline simulasyon oyunları önerir misiniz?.
  2. H

Rocket League Dlcleri vermedi ?

arkadaşlar rocket league almıştım steamden 2 yıl önce şimdi beleş olacağından bütün dlcleri vermesi gerekiyordu girdim oyuna yok dlc yöneticisine girdim yok biryerden açmamız bişey yapmam filan mı lazım
  3. H

EA Play Microsoft Mağazasında 12TL ?

Arkadaşlar bugün game pass e bakarken gördüm ea play yıl sonu aynı fiyat game passe geliyor bunu biliyoruz ama steamdede gelmişti 12 tl ardından 30tl olmuştu şuan microsoft mağazasında 12tl bu bug filan mı değilse alalım hemen :D...
  4. H

GTA Onlinede para hilesi ban sebebi mi

arkadaşlar geçen gta indirdim epicden onlineye girdim param çok az epic 1m vericekti o 1hafta sonra filan geliyo galiba bu onlinede para ne kadar lazım ve adamlar kafama roket fırlatıyo onu nasıl kapatıyoruz ve dediğim gibi ban sebebi mi çünkü herkesde para sınırsız :D
  5. H

Valorant'da silah değiştirince rakip ses duyuyor mu

Sorum başlıkta belirttiğim gibi duyuyor mu ben duymuyor diye biliyorum çünkü değiştirirken mapte daire gözükmüyor
  6. H

Oyunlarda dokuların kenarında tırtıklanma

Arkadaşlar çoğu oyunda fark ettim ayarlar ultrada denetim masası ayarlarıda en iyi kalitede ona rağmen böyle tırtıklanma gibi oluyor oyundan kaynaklımı ets2 dede oluyordu (üst ve alt kıyafetin bitiş noktası)
  7. H

Sadece rekabetçi oynayan birisine oyun önerisi

Arkadaşlar ben sadece lol fortnite cs gibi oyunlar oynuyordum ama artık sıktı başka oyunlar oynamak istiyorum cod filan böyle herkesin kesinlikle oynaması gereken oyun önerir misiniz? çok pahalı olmasın ve pcim düşük orta düzey de kaldıracak bir oyun olsun
  8. H

Fall guys DLC iade edince içerik geliyor mu

Arkadaşlar bir yerden duydum fall guysda DLC alıp iade edince kalıyormuş doğru mu bu ?
  9. H

The Forest'i orjinal ve korsan birisi aynı serverde oynayabilir mi?

Başlıkta belirttiğim gibi oluyor mu birisi korsan birisi Steam üzerinden almış beraber girebilirler mi?
Top Bottom