Arama sonuçları: *

1. K

Yardım NBA2K26 KIYAFETLER NEREDE

Merhabalar veyler bende nba2k26 var onlinda gezinirken adamların garip garip mağazada olmayan kıyafetleri var ve çok güzel görünüyorlar biz bu kıyafetleri nereden alabiliriz veya bi etkinlikte mi alıyorlar
  2. K

Yardım FC26 SPİKER GİTTİ maçta müzik çalıyor

İyi forumlar beyler bugün kariyer oynuyordum ve birden spiker sesi gitti maça girdiğimde ise stat sesi ile birlikte lobideki müzikler çalmaya devam etti pc yi aç kapa yaptım ama düzelmedi yardım edin lütfen maçta müzik çalıyorrrrrrrrrr
  3. K

Valorant pc hatası neden olur

Beyler ben volu oynarken yada valodan çıktıktan sonra bilgisayar kafayı yiyor oyundaysam ekran donuyor ve bişiy yapamıyorum ve pc yi kasadan kapatmak zorunda kalıyorum ve oyun oynarken sıvı soğutucumun rgb leri sönüyor nedense nedenini bilmiyorum ama tek valorantta oluyor böyle sorunlar...
  4. K

Valorant sistemin kafayı yemesi

Beyler ben volu oynarken yada valodan çıktıktan sonra bilgisayar kafayı yiyor oyundaysam ekran donuyor ve bişiy yapamıyorum ve pc yi kasadan kapatmak zorunda kalıyorum ve oyun oynarken sıvı soğutucumun rgb leri sönüyor nedense nedenini bilmiyorum ama tek valorantta oluyor böyle sorunlar...
Geri