Arama sonuçları: *

1. formedos

Wolfeam Nostalji Sunucusu Açık! 🐺

Benim gibi eski Wolfteam'ı sevenler için tekrar indirmek güzel olabilir, herkese iyi oyunlar :)
  2. formedos

CS2 fps sorunu (çöp)

Beyler selam herkese. 1-2 haftadır yoktum oyuna girdim, özellikle son güncellemden sonra 70-80 fps geçmiyo şaka gibi :) Sistem R5600 + RTX4060 + 180HZ monitör. Varmı önerisi olan?
  3. formedos

Oyunlarda tek başıma sıkılıyorum :)

Selam millet, akşamları iş çıkışı bazen PC'ye oturuyorum fakat genelde tekim pek sarmıyo oyunlar. Arada böyle kendi halimizde takılacak arkadaş veya ekip arıyorum. Öneri & tavsiye oyunda söyleyebilirsiniz, teşekkürler :)
  4. formedos

Age Of Empires oynayan kaldı mı?

Dostlar selam, çok küçükken Age Of Empires oyunlarını hep görür fakat oynayamazdım, bilmez, anlamazdım çünkü. Şu an 4 oyunuda satın aldım, sizce zorlanır ve sıkılırmıyım tek başıma olduğum için? Yada nereden, nasıl başlamalıyım?
  5. formedos

Ses getirecek yeni bir oyun 🤔

Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?
  6. formedos

GTA V FPS drop sorunu / darboğaz?

Selam millet, Steam'den GTA V yükledim bugün ve oynayınca farketttim drop girip duruyor. İnternette gördüğüm ayarları felan denedim fakat hâlâ devam ediyor. Azda olsa darboğaz ihtimali var mı sizce? R5600 + RTX4060 - 1080p (180HZ)
  7. formedos

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

Selam millet, bende yeni sisteme geçtim ama cidden ne oynayacak heves kalmış, nede eski samimi dostlarım giripte PC'de takılmıyor artık. Evet çoğumuz yaş olarak büyüdük, okul, çalışma hayatı v.b yoruyor vakit bulamıyoruz. Valo gibi online oyunlarda artık insanları sinir küpü ediyor, varmı...
Geri